Faeria – Eerste 20 minuten

Faeria – Eerste 20 minuten

Heb jij het in je om Faeria op Nintendo Switch te veroveren? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 20 minuten bekijken.

Faeria ziet spelers vechten over zeshoekige slagvelden met krachtige kaartspellen – in totaal meer dan 100 uur aan gameplay!

video

Over Faeria

Met zijn unieke levende bord daagt Faeria je uit met echt strategische kaartgevechten. Creëer je deck, vorm het slagveld en vecht voor de overwinning!

Een strategiespel als geen ander. Bouw spannende dekken en vorm het slagveld terwijl je epische veldslagen voert. Verhoog bergen, bouw bossen, vul meren of gebruik het zand van de woestijnen. U kiest uw eigen weg naar de overwinning.

Geniet van meer dan 100 uur aan solo-inhoud, coöperatieve missies en puzzels! Verken een breed scala aan uitdagingen die je in ruil daarvoor belonen. Reis door de Oversky en versla slinkse wereldbazen – of speel zelfs vijandelijke AI in de draft-modus!

Betreed Pandora, Faeria’s unieke trekkingsmodus waar je vaardigheden voor het bouwen van kaarten tot het uiterste op de proef worden gesteld. Kies ervoor om tegen de AI te spelen of stel je deck voor de ultieme test in PVP. Verdien beloningen op basis van hoe goed je het doet. Het is de perfecte manier om uw verzameling uit te breiden, of gewoon plezier te hebben!

Faeria is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99 USD.