Faeria komt deze maand uit

Faeria komt deze maand uit

Versus Evil en Abrakam Entertainment hebben het strategische kaartgevechtspel Faeria aangekondigd. Faeria wordt in maart 2020 uitgebracht voor Nintendo Switch.

Over Faeria

Betreed de fantasiewereld van #Faeria en beleef een strategisch kaartgevechtspel met een uniek levend bord wanneer @EnterFaeria van @vs_evil dit voorjaar arriveert op #NintendoSwitch! #IndieWorld

video
play-rounded-fill

Met zijn unieke levende bord daagt Faeria je uit met echt strategische kaartgevechten. Maak je kaartspel, vorm het slagveld en vecht voor de overwinning! Een strategiegame als geen ander. Bouw spannende decks en geef het slagveld vorm terwijl je epische veldslagen vecht.

Verhoog bergen, bouw bossen, vul meren op of gebruik het zand van de woestijnen. Jij kiest je eigen pad naar de overwinning. Geniet van meer dan 100 uur aan solo-inhoud, coöperatieve missies en puzzels!

Verken een breed scala aan uitdagingen die je in ruil daarvoor belonen. Reis door de Oversky en versla sluwe World Bosses – of speel zelfs vijandelijke AI in de conceptmodus! Betreed Pandora, Faeria’s unieke conceptmodus waarin je deckbouwvaardigheden tot het uiterste worden getest.

Kies ervoor om tegen de AI te spelen of test je kaartspel in PVP. Verdien beloningen op basis van hoe goed je het doet. Het is de perfecte manier om je collectie uit te breiden of gewoon plezier te hebben!