Faeria komt uit op 13 Augustus

Faeria komt uit op 13 Augustus

Uitgever Versus Evil en ontwikkelaar Abrakam hebben bevestigd dat Faeria op 13 augustus 2020 voor $ 19,99 USD in de Nintendo Switch eShop komt.

Faeria ziet spelers vechten op zeshoekige slagvelden met krachtige kaartspellen – in totaal meer dan 100 uur aan gameplay!

video
play-rounded-fill

Over Faeria

Met zijn unieke levende bord daagt Faeria je uit met echt strategische kaartgevechten. Maak je kaartspel, vorm het slagveld en vecht voor de overwinning!

Een strategisch spel als geen ander. Bouw spannende dekken en vorm het slagveld terwijl je epische veldslagen vecht. Verhoog bergen, bouw bossen, vul meren op of gebruik het zand van de woestijnen. Jij kiest je eigen pad naar de overwinning.

Geniet van meer dan 100 uur aan solo-inhoud, coöperatieve missies en puzzels! Verken een groot aantal uitdagingen die je daarvoor belonen. Reis door de Oversky en versla sluwe World Bosses – of speel zelfs vijandelijke AI in conceptmodus!

Betreed Pandora, Faeria’s unieke conceptmodus waarin je deckbuilding-vaardigheden tot het uiterste worden getest. Kies ervoor om tegen de AI te spelen of zet je kaartspel op de ultieme test in PVP. Verdien beloningen op basis van hoe goed je het doet. Het is de perfecte manier om je verzameling te vergroten of gewoon om plezier te hebben!

Ad