Fairune Collection release details

Fairune Collection release details

Flyhigh Works heeft aangekondigd dat Fairune Collection van SKIPMORE op 17 mei zal verschijnen in de Nintendo Switch eShop. Dit is de wereldwijde release en zal worden geprijsd op $ 9,99USD / € 9,99.

Pre-orders beginnen vanaf 10 mei in de Nintendo Switch eShop met een vroege korting van 10%.
Fairune Collection bevat vier spellen in één pakket – Fairune, Fairune 2, Fairune Origin en Fairune Blast!

video
play-rounded-fill

Over Fairune Collection

Fairune is een avonturen-RPG in retro-stijl. Onze heldin begint aan een reis om drie mysterieuze standbeelden te ontgrendelen en een groot kwaad af te dichten. Gedurende de reis zal ze puzzels moeten oplossen, monsters moeten bestrijden, nieuwe wapens moeten ontdekken en haar vaardigheden moeten verbeteren.

Fairune 2 brengt onze heldin terug voor een andere gevaarlijke zoektocht, deze keer om een ​​verloren fee te vinden. Dit vervolg levert een grotere wereld op voor diegenen die klaar zijn voor de uitdaging.
Fairune Origin, dat voor de eerste keer wordt uitgebracht, biedt een intrigerende blik op het begin van het IP. Het biedt een kort maar leuk avontuur en illustreert hoe SKIPMORE de gameplay van de twee games die volgden conceptualiseerde.

Fairune Blast is ondertussen een te ontgrendelen traktatie om iets compleet anders aan te bieden. Het is een kleurrijke shoot-em-up, perfect voor het oppikken en spelen van de Nintendo Switch of gekoeld gamen op de pc!

Kenmerken

  • Fairune en Fairune 2 hebben opnieuw ontworpen gebruikersinterfaces voor de Nintendo Switch en pc.
  • Verken, los puzzels op, verbeter levels en vecht tegen monsters tijdens je reizen.
  • Eenvoudige bedieningselementen maken het toegankelijk voor alle spelers die klaar zijn voor avontuur!
  • Fairune Origin en Fairune Blast maken hun console-debuut en brengen het spel totaal op 4!