Fairy Tail – Gildart

Fairy Tail – Gildart

Koei Tecmo heeft nieuwe details aangekondigd voor Fairy Tail, dat op 26 juni 2020 naar de Nintendo Switch komt.

Het bedrijf bevestigde de toevoeging van S-Class Mage Gildarts aan de selectie. De uitgever heeft ook een nieuwe verhaaltrailer en andere details onthuld.

video

KOEI TECMO America en ontwikkelaar GUST Studios hebben twee enorme toevoegingen aangekondigd aan hun aankomende magische JRPG, FAIRY TAIL, waarmee het rooster wordt uitgebreid tot 16 speelbare personages met de toevoeging van Gildarts – “de sterkste man in het FAIRY TAIL-gilde” – terwijl het ook onthult de eerste details over de Eclipse-verhaallijn van de game. FAIRY TAIL wordt op 26 juni 2020 in Noord-Amerika uitgebracht voor het Nintendo Switch ™ en PlayStation®4 computerentertainmentsysteem en op 25 juni 2020 voor Windows PC via Steam®.

Over Gildart

Gildarts is een van de krachtigste toevoegingen aan de FAIRY TAIL-selectie tot nu toe en is een S-Class Mage die ‘Crush’-magie gebruikt om alles wat hij aanraakt tot puin te verminderen. Gildarts sluit zich aan bij de strijd ter ondersteuning van Natsu en andere partijleden, en gebruikt zijn overweldigende kracht om de kansen in het voordeel van de gilde te vergroten.

Tijdens het avontuur kunnen fans hun eigen droomteam van FAIRY TAIL-leden en hun rivalen samenstellen, waaronder iedereen van Gildarts tot Erza, Gray en Gajeel. Hoe meer personages blijven vechten in dezelfde partij, hun banden zullen geleidelijk worden versterkt en naarmate hun vriendschapsniveau toeneemt, zullen speciale gesprekken genaamd “Bond Dialogue” plaatsvinden, inclusief originele dialoog die speciaal is geschreven voor het FAIRY TAIL-spel. </ P >

Daarnaast zijn ook de eerste details van de nieuwe Eclipse-boog van de game onthuld. Deze populaire verhaallijn draait om ‘Project Eclipse’, een experiment dat een poort naar het verleden opent en Draken ontketent die meer dan 400 jaar geleden leefden in de huidige tijdlijn. Kunnen Lucy en haar vrienden een gevecht tegen de grote draak Zirconis overleven?

Over FAIRY TAIL

FAIRY TAIL is momenteel in ontwikkeling voor de Nintendo Switch ™, het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem en Windows PC via Steam®, en is nu beschikbaar voor pre-order via geselecteerde retailers.

Onlangs is ook een Digital Deluxe-versie van FAIRY TAIL onthuld, met een speciaal Grand Magic Games-kostuum, een bonus Lacrima-set en een DDX Limited Ryza-kostuum voor Lucy!

Als je een versie van het spel koopt, fysiek of digitaal, binnen een beperkte tijd na de lancering, wordt ook het speciale Miss FAIRY TAIL-kostuum voor vroege aankopen voor Erza ontgrendeld.

Ad