Fairy Tail komt op 26 Juni

Fairy Tail komt op 26 Juni

NIS America heeft bevestigd dat Fairy Tail RPG voor het Nintendo Switch-platform op 26 juni wordt gelanceerd.

Om de aankondiging van een westerse releasedatum voor de game te vieren, heeft het bedrijf een nieuwe trailer samengesteld. Ze hebben ook een aantal gastpersonages aangekondigd, waaronder Ultear, Lyon, Flare en Minerva.

video
play-rounded-fill

Gastpersonages

FairyTail komt op 26 juni 2020 op pc / PS4 / Switch Gastpersonages zijn niet speelbaar, ze zullen zich bij je feest voegen en automatisch een reeks krachtige magische vaardigheden uitvoeren. Gastpersonages zijn

  • Ultear
  • Lyon
  • Overstraling
  • Minerva

Over Fairy Tail

Tijdens het aangrijpende verhaal van FAIRY TAIL gaan spelers samenwerken met een reeks gastpersonages van andere gilden in Magnolia om gemeenschappelijke vijanden te verslaan. Deze favoriete personages staan ​​klaar om samen te werken en je partij in de strijd te ondersteunen, en omvatten: de ‘Arc of Time User’, Ultear, van de Crime Sorcière-gilde; de ‘Ice-Make Wizard’ Lyon, van de Lamia Scale gilde; de ‘Burning Hair Wizard,’ Flare, van de Raven Tail Guild; en Minerva ‘Sabertooth Guild’s Finest Lady’.

En hoewel gastpersonages niet speelbaar zijn, zullen ze zich in plaats daarvan bij je feest voegen en automatisch een reeks krachtige magische vaardigheden uitvoeren, waaronder die in de anime en manga!

Tijdens het FAIRY TAIL-avontuur, van Tenrou Island tot de Grand Magic Games en verder, wordt de beroemde hal van het gilde een belangrijk ontmoetingspunt voor feestleden om zich voor te bereiden op aankomende speurtochten. In het gilde zijn items te koop en te koop – inclusief verbruiksartikelen, Lacrima en een verscheidenheid aan materialen in de itemwinkel. Er is zelfs een selectie drankjes aan de bar met verschillende statuseffecten voor feestleden. Door goud te sparen en upgrades voor het gilde te kopen, is er een grotere voorraad items en drankjes beschikbaar voor aankoop en wordt het uiterlijk van het gilde zelf steeds extravaganter.

In de gildezaal kunnen spelers ook met hun kameraden praten en hen uitdagen tot spannende één-op-één duels, waarbij de winnaar beloningen ontvangt op basis van het personage dat ze zojuist hebben verslagen. Spelers kunnen ook leden van andere gilden in Magnolia vinden en ze uitdagen voor duels, wat leidt tot geheel nieuwe spannende gevechten die nog nooit in de manga of anime zijn verschenen!