FAIRY TAIL – Nieuwe Details – Speelbaar zijn Laxus, Mirajane, Jellal + Conversation System

FAIRY TAIL – Nieuwe Details – Speelbaar zijn Laxus, Mirajane, Jellal + Conversation System

Nog meer speelbare personages zijn onthuld door Gust en Koei Tecmo voor FAIRY TAIL RPG welke spelers kunnen werven voor hun party.

Deze nieuwe personages zijn Laxus Dreyar, Mirajane Strauss en Jellal Fernandes. Bovendien krijgen we een goed beeld van het karaktergespreksysteem van de game.

Bondconversaties vinden namelijk plaats tussen personages die vaak samen vechten, en individuele personages hebben ook hun eigen ‘Character Stories’ waar ze met hun teamgenoten praten en nieuwe vechtvaardigheden opdoen!

Nieuwe speelbare personages

KOEI TECMO America en ontwikkelaar GUST Studios hebben geheel nieuwe speelbare personages onthuld voor hun aanstaande magische JRPG, FAIRY TAIL, beschikbaar op 20 maart 2020 op de Nintendo Switch ™ en PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, en op 19 maart voor Windows PC via Steam® .

In FAIRY TAIL kunnen spelers een droomteam van vijf personages samenstellen uit een selectie van meer dan 15 speelbare personages terwijl ze op avontuur gaan in het Koninkrijk Fiore in hun zoektocht om FAIRY TAIL naar de topgilde in de regio te brengen.

Nieuwe personages die zijn aangekondigd, zijn onder andere de favoriet van de gebruiker van “Heavenly Body Magic”, Jellal Fernandes van Crime Sorcière; de ‘tekenkaart’ van FAIRY TAIL, Mirajane Strauss; en de “Thunder Dragon Slayer” en kleinkind van Makarov, Laxus Dreyar.

Bond conversations

Terwijl personages samen vechten in dezelfde partij, worden hun banden geleidelijk sterker en naarmate hun vriendschapsniveau toeneemt, zullen speciale gesprekken verlopen, inclusief originele dialoog specifiek geschreven voor het FAIRY TAIL-spel. Sterkere banden zorgen ook voor verbeterde aanvallen.

Bijvoorbeeld: het krachtige Magic Chain-vermogen kan langer duren nadat teamgenoten een belangrijke band hebben opgebouwd. Bovendien zal het spelen van de originele personage-relatieverhalen van het spel en de belangrijkste van het verhaal de Character Rank van het partijlid verhogen, waardoor een schat aan nieuwe strijdvaardigheden wordt ontgrendeld.

Een Digital Deluxe-versie van FAIRY TAIL is ook onlangs onthuld, met een speciaal Grand Magic Games-kostuum, een bonus Lacrima-set en een DDX Limited Ryza-kostuum voor Lucy!

Als je een versie van het spel koopt, fysiek of digitaal, binnen een beperkte tijd vanaf de lancering, wordt ook het speciale kostuum Vroege aankoopbonus voor Erza ontgrendeld – waarvan het ontwerp dichter bij de lancering zal worden onthuld.

FAIRY TAIL voor Nintendo Switch wordt op 20 maart 2020 wereldwijd gelanceerd.

Ad