FAIRY TAIL ongeveer 30 uur, met meer dan 10 speelbare personages

FAIRY TAIL ongeveer 30 uur, met meer dan 10 speelbare personages

Koei Tecmo onthulde dat ze in het verleden aan een officiële FAIRY TAIL RPG voor Nintendo Switch en andere platforms werkten.

Details zijn er nog maar weinig tussenin, maar we hebben eindelijk meer geleerd over het spel!

video
play-rounded-fill

Dengeki PlayStation heeft veel nieuwe weetjes over de game van Koei Tecmo onthuld als het gaat om lengte, inhoud en verschillende systemen. In het bijzonder kunnen spelers en fans verwachten ongeveer 30 uur alleen in de hoofdcampagne door te brengen – samen met meer dan 10 speelbare personages voor hun feest!

Wat we nu weten

 • Het hoofdverhaal alleen al zou ongeveer 30 uur gameplay moeten zijn.
 • Er is neveninhoud zoals karakterafleveringen en speciale kostuums, dus het zou eigenlijk langer dan 30 uur moeten duren.
 • Er verschijnen spel-unieke verhalen, zoals verzoeken met betrekking tot personages die niet veel voorkomen in de originele manga of anime.
 • Er zijn meer dan 10 speelbare personages.
 • Er zijn kostuums.
 • Downloadbare inhoud wordt overwogen.
 • Naarmate je gilde rang toeneemt, worden je magische links groter en kun je ultra magie-achtige magie van de legende-klasse leren.
 • Door aan de verzoeken van de stedelingen te voldoen, kun je de verschillende faciliteiten van je gilde upgraden.
 • Je banden met je partij zullen verdiepen als je ze in je partij plaatst of samen aan verzoeken voldoet.
 • Battles zijn op commando’s gebaseerd, zoals eerder aangekondigd. Speel terwijl je dingen als, “wanneer moet ik dit doen?”, “Wie moet ik het doen?”, “Welke magie moet ik gebruiken?” En “op wie moet ik het gebruiken?” In overweging nemen.
 • Ondersteuning personage Makarov Dreyar kan u helpen met “Fairy Law” -achtige ultra magie.
 • Er zijn personages die elke vaardigheid, taak en dergelijke in het gilde ondersteunen.

About FAIRY TAIL

FAIRY TAIL, gebaseerd op de bestverkopende manga- en anime-serie van Hiro Mashima met dezelfde naam, volgt de betoverende plot van het verhaal “The Grand Magic Games” – waarmee gamers opnieuw kunnen herleven of voor het eerst kunnen ervaren, de spannende afleveringen van deze fan-favoriete verhaallijn.

Ze kunnen niet alleen verhalen ervaren die eerder in de manga en anime zijn verteld, maar ze zullen zelfs kunnen genieten van nog nooit eerder vertoonde verhaal- en quest-elementen. Tijdens hun reis kunnen spelers een groep vormen uit een selectie van meer dan tien iconische personages, waaronder: de Fire Dragon Slayer, Natsu Dragneel; de Celecstail Mage, Lucy Heartfilia; de Ice-make mage, Gray Fullbuster; de Fairy Queen ‘Titania’, Erza Scarlet; en de Young Sky Dragon Slayer, Wendy Marvell.

Met een schat aan gildeleden om te werven voor hun groep, kunnen spelers hun droomteam vormen – zelfs inclusief een onwaarschijnlijke groep bondgenoten voor hun eigen unieke avontuur.

FAIRY TAIL voor Nintendo Switch is momenteel gepland voor lancering wereldwijd in 2020.

Ad