Fairy Tail RPG – Gajeel Redfox & Juvia Lockster worden speelbaar

Fairy Tail RPG – Gajeel Redfox & Juvia Lockster worden speelbaar

Nog twee speelbare personages worden bevestigd voor de aankomende Fairy Tail RPG! Het weekblad Famitsu van deze week onthulde dat Gajeel Redfox en Juvia Lockser uit de hit-manga- en anime-serie worden opgenomen in het raster van speelbare personages in Fairy Tail RPG.

Bovendien heeft het nummer van deze week ook onthuld dat de Grand Magic Games en Tartaros arcs in de game zullen worden getoond. Fairy Tail RPG begint ook zijn verhaal tijdens de strijd van het gilde met Hades.

De RPG-aanpassing van de populaire manga en anime zal in 2020 de Nintendo Switch raken. De game wordt wereldwijd uitgebracht.

Over Fairy Tail

Demonen, duistere tovenaars, draken en katten – spelers zullen het allemaal vinden als ze je reis in het land Fiore beginnen. In FAIRY TAIL spelen tovenaars de avonturen van Natsu Dragneel en Lucy Heartfilia, evenals andere excentrieke leden van het FAIRY TAIL mage guild, op een leuke en spannende zoektocht.

GUST Studios maakt het spel onder toezicht van auteur Hiro Mashima en belooft een getrouwe recreatie voor de FAIRY TAIL-wereld en zijn ongewone inwoners; inclusief alles van magie tot zijn iconische karakters.

Ad