Fairy Tail – Speciale uitzending – 30 November

Fairy Tail – Speciale uitzending – 30 November

Koei Tecmo kondigde een speciale livestream aan voor Fairy Tail in Japan. De uitzending begint op 30 november 2019 om 20:00 uur Japan Time.

Koei Tecmo zal naar verwachting nieuwe informatie over Fairy Tail onthullen. Ook aanwezig bij de presentatie zijn Wendy Marvel stemactrice Satomi Satou en Gajeel Redfox stemacteur Wataru Hatano.

video
play-rounded-fill

Over Fairy Tail

Demonen, duistere tovenaars, draken, en katten… Start je avontuur in het land van Fiore. In Fairy Tail ga je als wizard mee in de avonturen van Natsu Dragneel, Lucy Heartfilia en andere exentrieke leden van de Fairy Tail Mage Guild, op leuke en spannende quests.

Fairy Tail is gebaseerd op de bestverkopende manga- en anime-serie van Hiro Mashima met dezelfde naam. Volg de spannende afleveringen van de fan-favoriete verhaallijn van “The Grand Magic Games” – waarmee gamers het opnieuw kunnen herleven of voor het eerst kunnen ervaren. Vorm een groep uit een selectie van meer dan tien iconische personages, waaronder: de Fire Dragon Slayer, Natsu Dragneel; de Celecstail Mage, Lucy Heartfilia; de Ice-make mage, Gray Fullbuster; de Fairy Queen ‘Titania’, Erza Scarlet; en de Young Sky Dragon Slayer, Wendy Marvell. Met een schat aan gildeleden om te werven voor hun groep, kunnen spelers hun droomteam vormen – zelfs inclusief een onwaarschijnlijke groep bondgenoten voor hun eigen unieke avontuur.

Ad