Fairy Tail – Vertraagd tot eind juli voor Japan

Fairy Tail – Vertraagd tot eind juli voor Japan

Koei Tecmo kondigde een vertraging aan voor Fairy Tail op Nintendo Switch en Steam in Japan. De game is uitgesteld tot 30 juli.

De vertraging werd voor het eerst genoemd in het nummer van de Weekly Famitsu van deze week. Er werd geen reden gegeven, maar de uitbraak van het coronavirus die de ontwikkeling beïnvloedt, kan een sleutelfactor zijn.

Over Fairy Tail

Demonen, donkere tovenaars, draken en katten. Je zult alles fi en kerkers terwijl je je reis in het land van fiore begint en speelt door de avonturen van natsu dragneel en Lucy Hearthfire Lia, evenals andere excentrieke leden van de sprookjesachtige Mage Guild op een leuke en spannende zoektocht.

Gust Studios maakt het spel onder toezicht van auteur Hiro mashima en belooft een getrouwe recreatie voor de sprookjeswereld en zijn ongewone bewoners, inclusief alles van magie tot zijn iconische personages.

Fairy tail, gebaseerd op de bestverkopende manga- en anime-serie met dezelfde naam van Hiro mashima, volgt de betoverende plot van “the grand magic games” Story Arc – waardoor gamers kunnen herleven of ervaren voor de voor het eerst de spannende afleveringen van deze door fans geliefde verhaallijn. Ze kunnen niet alleen verhalen ervaren die eerder in de manga en anime zijn verteld, maar ze kunnen zelfs genieten van nooit eerder vertoonde verhaal- en zoektochtelementen.