Fairy Tail – Wereldwijde release op 19 Maart

Fairy Tail – Wereldwijde release op 19 Maart

Koei Tecmo kondigde de officiële releasedatum aan voor Fairy Tail voor Nintendo Switch. De game wordt op 19 maart 2020 voor Nintendo Switch wereldwijd gelanceerd.

De game is verkrijgbaar in Japan voor 8580 yen (inclusief 10% omzetbelasting) en wordt aangeboden in drie verschillende SKU’s – standaard, Guild Box en Digital Deluxe.

Over Fairy Tail

De game is gebaseerd op de best verkochte Japanse manga van Hiro Mashima met dezelfde naam.

Deze betoverende nieuwe titel markeert de eerste keer dat een FAIRY TAIL-game wordt uitgebracht op grote consoles in het Westen voor PS4 en Nintendo Switch

Demonen, duistere tovenaars, draken en katten – spelers zullen het allemaal vinden als ze je reis in het land Fiore beginnen. In FAIRY TAIL spelen tovenaars de avonturen van Natsu Dragneel en Lucy Heartfilia, evenals andere excentrieke leden van het FAIRY TAIL mage guild, op een leuke en spannende zoektocht.

GUST Studios maakt het spel onder toezicht van auteur Hiro Mashima en belooft een getrouwe recreatie voor de FAIRY TAIL-wereld en zijn ongewone inwoners; inclusief alles van magie tot zijn iconische karakters.

Ad