Fall Guys komt deze zomer

Fall Guys komt deze zomer

Nintendo heeft aangekondigd dat Fall Guys: Ultimate Knockout niet alleen naar de Nintendo Switch komt, maar dat je het deze zomer kunt spelen. De bevestiging kwam uit de Nintendo Direct.

Doe mee met de zoektocht naar de kroon en struikel naar grootsheid wanneer Fall Guys: Ultimate Knockout deze zomer naar de Nintendo Switch komt!

video
play-rounded-fill

Over Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout gooit hordes deelnemers online samen in een gekke sprint door ronde na ronde van escalerende chaos totdat er één winnaar overblijft! Vecht tegen bizarre obstakels, schuif je door onhandelbare concurrenten heen en overwin de onbuigzame wetten van de natuurkunde terwijl je naar grootsheid struikelt. Laat je waardigheid achter en bereid je voor op een hilarische mislukking in je zoektocht om de kroon op te eisen!

Enorm online pandemonium: duik in een reeks belachelijke uitdagingen en wilde hindernisbanen met massa’s andere concurrenten online, allemaal in de hoop dat ze het goed kunnen maken en door kunnen gaan naar de volgende ronde van chaos.

Competitief en coöperatief: schakel tussen competitieve free-for-alls en coöperatieve uitdagingen waarbij het verliezende team allemaal wordt geëlimineerd!

Komisch fysiek: kijk vol vreugde toe hoe je medeconcurrenten zich een weg buigen, stuiteren en bashen naar hilarische, op fysica gebaseerde mislukkingen!

Heerlijk aanpasbaar: faal in stijl met alles van modieuze ananas-couture tot de nieuwste konijnenhoeden om je look aan te passen in Fall Guys.