Fall Guys ontwikkelaars – Zou de game in de toekomst op andere platforms willen

Fall Guys ontwikkelaars – Zou de game in de toekomst op andere platforms willen

De onlangs uitgebrachte online multiplayer-game Fall Guys was enorm succesvol op de PlayStation 4 en pc en de ontwikkelaars verklaarden op de officiële site dat ze de game uiteindelijk in de toekomst naar zowel Nintendo Switch als Xbox One zouden willen brengen. </ p>

De website van de ontwikkelaars zegt dat ze graag willen beoordelen hoeveel vraag er is naar de game op beide platforms en stelt voor om Discord of Twitter te gebruiken om ze dit te laten weten.

video

Toekomstige optie

To start with, Fall Guys will only be available on PS4 and Steam. We’d love to bring the game to other platforms further down the line. Please let us know on Twitter and Discord which platforms you’d like us to release on next – we’d love to see how much demand there is.

Discord: https://discord.com/invite/fallguys 
Twitter: http://www.twitter.com/FallGuysGameMediatonic 

Over Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout gooit hordes deelnemers online samen in een gekke sprint door ronde na ronde van escalerende chaos totdat er één winnaar overblijft! Vecht tegen bizarre obstakels, schuif door onhandelbare concurrenten en overwin de onbuigzame wetten van de fysica terwijl je naar grootsheid struikelt. Laat je waardigheid achter en bereid je voor op een hilarische mislukking in je zoektocht naar de kroon!

Enorm online pandemonium: Duik in een reeks belachelijke uitdagingen en wilde hindernisbanen met massa’s andere concurrenten online, allemaal in de hoop de cut te maken en door te gaan naar de volgende ronde van chaos.

Competitief en coöperatief: schakel tussen competitieve free-for-alls en coöperatieve uitdagingen waarbij het verliezende team allemaal wordt uitgeschakeld!

Komisch fysiek: kijk vol vreugde toe hoe je medeconcurrenten zich een weg buigen, stuiteren en bashen naar hilarische, op fysica gebaseerde mislukkingen!

Heerlijk aanpasbaar: faal in stijl met alles van modieuze ananas-couture tot de nieuwste konijnenhoeden die beschikbaar zijn om je look aan te passen in Fall Guys.