Fallen Knight helaas uitgesteld tot zomer 2021

Fallen Knight helaas uitgesteld tot zomer 2021

Uitgever PQube en ontwikkelaar FairPlay Studios hebben helaas een vertraging aangekondigd voor de aankomende side-scrolling actiegame Fallen Knight.

Oorspronkelijk was Fallen Knight gepland voor 23 juni voor Nintendo Switch en andere platformgames, maar Fallen Knight is nu uitgesteld tot zomer 2021.

Hoewel er geen expliciete reden werd gegeven voor de vertraging, verzekerde PQube fans op Twitter dat ze samen met de ontwikkelaars hard werken om “de best mogelijke versie te brengen”.

video
play-rounded-fill

Over Fallen Knight

Kruip in de huid van een elite ridder, Lancelot de 49e, en vecht je een weg door levels boordevol actie met intense zwaardvechtgameplay in deze neoklassieke side-scrolling actieplatformgame. Lancelot moet zijn stad redden van een kwaadaardige organisatie, The Purge, die de ‘waarheid’ wil onthullen van wat er onder de stad verborgen is. Zijn reis zal niet alleen licht werpen op de geheimen die in het donker verborgen zijn, maar ook een uitdaging vormen voor wat het werkelijk betekent om een ​​ridder te zijn.

Geniet van door nostalgie gevoede gameplay die spelers hebben leren kennen en waarderen, met een uniek pareer- en ontwapeningssysteem. Vecht tegen straffende bazen en bescherm de waarheid die je gezworen hebt te bewaken!