Fallen Knight komt 23 Juni 2021

Fallen Knight komt 23 Juni 2021

Uitgever PQube en ontwikkelaar FairPlay Studios hebben Fallen Knight onthuld – een nieuwe side-scrolling actiegame op weg naar Nintendo Switch.

Hoewel de game zijn oorspronkelijke doel van lancering in het eerste kwartaal van 2021 miste, hoeven mensen die uitkijken naar de game niet veel langer te wachten om ermee aan de slag te gaan!

Beide bedrijven hebben bevestigd dat de titel op 23 juni 2021 wordt gelanceerd. AS eerder meldde, zullen spelers de rol van een futuristische Lancelot op zich nemen – terwijl ze het opnemen tegen en verslaan van 6 andere ridders die uit de gratie zijn geraakt!

video
play-rounded-fill

Over Fallen Knight

Fallen Knight, nodigt je uit om de scheidslijnen tussen integriteit en verantwoordelijkheid te vervagen terwijl je strijdt tegen oude bekenden en nieuwe vijanden in deze zwaardvechtactieplatformgame.

Met het ontwapeningsmechanisme krijgen spelers de mogelijkheid om vijanden te doden of te ontwapenen. Zult u de erecode van de ridder handhaven of breken? Als je ervoor kiest om vijanden te ontwapenen, ontgrendel je alternatieve eindes en verdien je ‘eerpunten’ waarmee je toegang krijgt tot verschillende upgrades en vaardigheden.

Ad