Fallen Legion: Revenants komt Februari 2021

Fallen Legion: Revenants komt Februari 2021

NIS America heeft de officiële releasedata aangekondigd voor Fallen Legion: Revenants in Noord-Amerika en Europa.

Deze actie-RPG wordt op 16 februari 2021 gelanceerd in Noord-Amerika, 19 februari in Europa en 27 februari in Oceanië.

video
play-rounded-fill

Over Fallen Legion: Revenants

In een wereld bedekt met miasma is een drijvend kasteel het laatste toevluchtsoord voor de mensheid. De aarde is bedekt met beesten die door de pest zijn gemuteerd, terwijl Welkin Castle in quarantaine wordt geplaatst voor de verschrikkingen beneden.

Lucien, een charismatische politicus beschermd in de kasteelmuren, ontdekt een oud boek waarin hij leert over de Exemplars, wapens die in gevoelige soldaten kunnen veranderen. Hij bundelt zijn krachten met Rowena, een wreker die vastbesloten is een manier te vinden om weer tot leven te komen om haar levende zoon groot te brengen, en de twee sluiten met tegenzin een pact om de gekke tiran die Welkin controleert omver te werpen.

Belangrijkste kenmerken

  • Weaver of Fate – Beïnvloed de gebeurtenissen in het kasteel door middel van je dialoogkeuzes, en bepaal wie er leeft of sterft bij elke beslissing die je neemt.
  • Unearthly Warriors – Test als Rowena je reflexen en tactische vaardigheden met intense real-time gevechten terwijl je het bevel voert over een squadron legendarische voorbeelden om je vijanden te decimeren.
  • Verboden kennis – Maak als Lucien drankjes en andere nuttige items met Alchemic Recepten en gebruik stealth-tactieken om door het kasteel te navigeren en de geheimen ervan te ontdekken.