Falling Out – Launch trailer

Falling Out – Launch trailer

Firestoke en PolyCrunch Games hebben een nieuwe trailer gemaakt voor Falling Out om de release van de game te markeren. Fans kunnen een tweede blik werpen op het leuke en gemakkelijk te spelen 2D-roguelite-avontuur.

video
play-rounded-fill

Over Falling Out 

Neem de controle over twee willekeurige avonturiers en verken oude koninkrijken om schatten te vinden (maar pas op voor vallen!). en loop de winkelier, Azar, tegen het lijf die ook verdwaald is. Verzamel dingen om vreemde wapens en nuttige dingen te maken die je zullen helpen de wereld rond te reizen in dit ongeplande avontuur.

Het had een ontspannende reis moeten zijn, maar je zult nu je eigen plannen moeten maken omdat je het plan niet kunt volgen. Je moet je weg vinden door procedureel gegenereerde niveaus die precies de juiste hoeveelheid risicovol en lonend zijn. Help Giorgio en Felicie om met elkaar om te gaan en als een team te werken, of je nu alleen speelt of met een vriend. Hoe je ook speelt, je moet samenwerken om de verschillende obstakels en uitdagingen in elke wereld te verslaan.

Functies

Doe het alleen of zoek een echt persoon. Je kunt als Giorgio of Felicie spelen in solo-, coöp- of vs.-modus. Wissel snel tussen karakters om ieders unieke vaardigheden te gebruiken.

Er is geen boot, maar het is leuk om rond te kijken, maar blijf niet te lang want deze tempels overstromen. Pak wat je kunt en ga zo snel mogelijk weg. Oh, en vergeet je partner niet…

Geen déjà vu hier! Je moet je weg vinden door hordes enge oude wezens terwijl je tempels, bedreigingen en uitgangen verkent die allemaal willekeurig worden gegenereerd. Elk niveau en elke uitdaging is anders, maar het gevoel dat je krijgt als je ze verslaat is altijd hetzelfde: geweldig.

Dagelijkse piramide: een piramide die bij toeval is gemaakt en 24 uur wordt bewaard zodat iedereen ervan kan genieten.

Knutselen: ontcijfer blauwdrukken, koop items en verzamel kladjes om wapens en items te maken waarmee je de gevaren het hoofd kunt bieden waarvan je nog geen weet hebt.

In de hilarische vs.-modus kun je bananen, koekenpannen, landmijnen, boemerangs en al het andere gebruiken om chaos te veroorzaken en de buit van je tegenstander te stelen. Vergeet niet om altijd op je partner te letten.

Laten we daar nog eens naar kijken: slow-mo-replay laat je al je grappige momenten herbeleven wanneer je maar wilt.

De Nintendo Switch eShop heeft nu Falling Out.