Famitsu beoordeelde New Super Mario Bros U Deluxe

Famitsu beoordeelde New Super Mario Bros U Deluxe

Het Japanse videogamemagazine Famitsu is de eerste publicatie waarin New Super Mario Bros U Deluxe wordt besproken, die in iets meer dan een week op de Nintendo Switch arriveert.

video

Famitsu beoordeelt

De vier reviewers hebben elk het spel een solide 8/10 toegekend, wat samen een totaal van 32/40 oplevert. Je kunt de Nintendo Switch-titel kopen op 11 januari.

1ste reviewer

Kort gezegd is de inhoud gebaseerd op de Wii U-versie. De leuke factoren van de side-scrolling-actie die is geërfd uit het Famicom / NES-tijdperk worden opgepakt, het is zo ruimdenkend dat iedereen van oud tot jong en van man tot vrouw kan genieten, wat goed is.

Je kunt nu de Totten / Nabbit besturen die geen schade van vijanden ontvangt, dus zelfs mensen die niet echt goed zijn met actiegames, kunnen het ook spelen. Het is ook een goede zaak dat ze “Treasure Movies” bevatten, waar je super gameplay-video’s kunt bekijken.

Score; 8

2de reviewer

Vanaf het begin heeft dit al volledige overwegingen voor beginners met dingen als “Voorbeeld afspelen”. Maar als het op Kinopeach / Peachette aankomt, worden er 2 minipadden toegevoegd die dubbele sprongen kunnen uitvoeren, waardoor het gemakkelijker wordt voor een breder scala aan spelers te genieten.

In de “Film” [modus], behalve super gameplays, kun je ook “Onderwerpmodi” bekijken voor een walkthrough en meer waarvoor ik je dankbaar ben. Er zijn niet veel nieuwe functies van de originele versie, maar New Super Luigi U die DLC was, is hier ook opgenomen, wat de moeite waard is om te spelen.

Score; 8

3rde reviewer

Het gemak om te spelen is stabiel en de funfactor is erg stabiel. Hoewel het enigszins vastloopt in de sleur, kun je snelkoppelingen bekijken of hints verdienen met de video’s, zo goed gedaan voor het weven van extra’s die passen in het [huidige] tijdperk. Ik voel sympathie voor de richting waarin iedereen en iedereen kunnen genieten, te beginnen met de volledige ondersteuning voor beginners.

De samenstelling van het podium zal de mensen die ervaring hebben met de serie bekend voorkomen, maar de essentie van plezier zit al zover in elkaar gepropt en het volume krijgt ook een volledig cijfer.

Score; 8

4de reviewer

Het gevoel een mainstream 2D-actie aan te raken, het opnemen van cursussen met twee game-kopieën en de toevoeging van nieuwe speelbare personages die de gameplay-breedte vergroten, maakt het volume geweldig dat dit geen eenvoudige port is.

“Treasure Movies”, met een groot aantal fascinerende en uitstekende officiële super gameplays, zijn leuk, kijk maar naar, en ze stimuleren ook de wens om te spelen. Ik ben ook een beetje bezorgd over de positie van de joy-con R-stick bij het besturen, maar het valt nog steeds binnen mijn bereik van tolerantie. Mensen die de Wii U-versie niet hebben gespeeld, zullen hier zeker een gevoel van winst voelen.

Score; 8

Totale score: 32/40

En goed, wat is er mis met een game scoren van een stabiele 8 van de 4 veelgeprezen reviewers. Het zal zeker een geweldig spel zijn!

Ad