Fan Mod – Super Smash Bros. Ultimate – Voegt Marvel’s Nova toe

Fan Mod – Super Smash Bros. Ultimate – Voegt Marvel’s Nova toe

Een nieuwe Marvel Superhero is onofficieel lid geworden van Super Smash Bros. Ultimate dankzij een speciale modding-community.

video
play-rounded-fill

Video credits: BeardBear

Verrassend genoeg is deze nieuwe toevoeging Nova, een van de minder bekende kosmische helden in de immense heldencatalogus van Marvel. Minder verrassend is het feit dat hij Captain Falcon vervangt in het rooster van Smash Ultimate en nieuwe stemlijnen heeft die passen bij de nieuwe identiteit.

Over Nova

Nova (Richard Rider) is een fictieve superheld die voorkomt in Amerikaanse stripverhalen gepubliceerd door Marvel Comics. Het personage verscheen historisch als de ster van zijn eigen reeks, en op andere momenten als een ondersteunend personage in teamboeken zoals The New Warriors.

Hij is lid van de intergalactische politie die bekend staat als het Nova Corps, waarvoor hij bovenmenselijke vermogens heeft verkregen, waaronder verbeterde kracht, vlucht en weerstand tegen verwondingen.

Dus als Nova niet opduikt in Marvel Ultimate Alliance 3, kan hij tenminste zeggen dat hij in Smash Ultimate was … een soort van.

Zoals altijd zullen we niet gedetailleerd ingaan op hoe je dit voor elkaar krijgt, want dit betekent dat je je Nintendo Switch moet veranderen waarvoor dit simpelweg niet de plek is.

Ad