Fangamer onthult fysieke editie van Citizen Sleeper: Duik in de wereld van Erlin’s Eye

Fangamer onthult fysieke editie van Citizen Sleeper: Duik in de wereld van Erlin’s Eye

Samenvatting:

In een opwindende aankondiging heeft Fangamer de productie onthuld van een fysieke versie van Citizen Sleeper, de veelgeprezen op Tabletop geïnspireerde verhalende RPG. Dit artikel gaat in op de details van wat de fysieke editie te bieden heeft, inclusief exclusieve goodies zoals omkeerbare hoeskunst, kunstkaarten, een poster met Erlin’s Eye-kaart en een stickervel. Het onderzoekt de gameplay-mechanica, karakterinteracties en thema’s van uitbuiting en vrijheid binnen het verhaal van de game. Daarnaast wordt de impact van DLC-afleveringen na de lancering op de gameplay-ervaring besproken. Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de boeiende wereld van Citizen Sleeper en vorm je lot op het ruimtestation Erlin’s Eye.


Aankondiging van fysieke versie

Fangamer heeft onlangs de productie aangekondigd van een fysieke versie van Citizen Sleeper, een veelgeprezen, op Tabletop geïnspireerde verhalende RPG. Deze aankondiging heeft voor opwinding gezorgd bij fans die graag dieper in de meeslepende wereld van Erlin’s Eye willen duiken.

De fysieke editie van Citizen Sleeper zit boordevol exclusieve bonussen, waaronder omkeerbare hoeskunst, kunstkaarten, een dubbelzijdige poster met een kaart van Erlin’s Eye en een uitgesneden Neovend-stickervel. Deze goodies beloven de game-ervaring voor zowel nieuwe spelers als doorgewinterde fans te verbeteren.

Op een tafelblad geïnspireerde verhalende RPG

Citizen Sleeper biedt spelers de kans om het leven te leiden van een ontsnapte arbeider die is gestrand op Erlin’s Eye, een wetteloos ruimtestation aan de rand van een interstellaire samenleving. De game is geïnspireerd op tabletop-RPG’s en biedt spelers ongeëvenaarde flexibiliteit en vrijheid om hun eigen lot te verkennen, ermee te communiceren en vorm te geven.

Instelling: Erlin’s Eye ruimtestation

Erlin’s Eye dient als decor voor Citizen Sleeper, een verwoest ruimtestation vol met duizenden inwoners die worstelen om te overleven te midden van de chaos van een interstellaire kapitalistische samenleving. Spelers moeten door deze verraderlijke omgeving navigeren, allianties smeden, geheimen blootleggen en uiteindelijk hun eigen pad naar vrijheid uitstippelen.

Gameplay-mechanismen

De kern van Citizen Sleeper wordt gevormd door de innovatieve gameplay-mechanismen, waaronder dobbelstenen, klokken en schijven. Elke cyclus gebruiken spelers de dobbelstenen die ze krijgen om cruciale beslissingen te nemen die hun lot zullen bepalen. Of het nu gaat om het smeden van allianties, het hacken van de netwerken van het station of het blootleggen van bedrijfsgeheimen, elke actie heeft gevolgen die door het hele spel heen merkbaar zijn.

De wereld verkennen

Het station herbergt een gevarieerde cast van personages, elk met hun eigen verhalen, motivaties en agenda’s. Van bergers en ingenieurs tot hackers en straatvoedselverkopers: spelers moeten zorgvuldig door deze relaties navigeren, verstandig bondgenoten kiezen en vijanden koste wat het kost vermijden.

Alliantieopbouw

Het opbouwen van allianties is de sleutel tot overleven in Citizen Sleeper. Spelers moeten het vertrouwen en respect van hun medebewoners verdienen en deze relaties benutten om toegang te krijgen tot essentiële bronnen, informatie en ondersteuning. De banden die in de smeltkroes van Erlin’s Eye worden gesmeed, kunnen het verschil betekenen tussen leven en dood in deze meedogenloze omgeving.

Mechanica voor netwerkhacking

Een van de unieke kenmerken van Citizen Sleeper zijn de netwerkhackmechanismen. Met behulp van hun unieke kracht kunnen spelers de cloud van het station hacken, toegang krijgen tot tientallen jaren aan digitale gegevens, nieuwe gebieden ontsluiten en lang verborgen geheimen blootleggen. Dit vermogen om de digitale wereld te manipuleren voegt een laag van diepte en complexiteit toe aan de gameplay-ervaring.

Thema’s en verhaal

Citizen Sleeper onderzoekt diepgaande thema’s als uitbuiting, persoonlijkheid en vrijheid binnen een rijkelijk voorgesteld sci-fi-universum. Spelers worden in een wereld terechtgekomen waar hebzucht en onderdrukking van het bedrijfsleven de boventoon voeren, waardoor ze gedwongen worden de harde realiteit van het leven aan de rand van de samenleving onder ogen te zien.

Bedrijfsgeheimen en intriges zijn volop aanwezig in Citizen Sleeper, terwijl spelers de donkere onderbuik van Erlin’s Eye ontdekken en de sinistere krachten die het willen beheersen. Van malafide AI’s tot schimmige bedrijven: het station is vol gevaar en bedrog, en alleen de slimme en vindingrijke mensen zullen overleven.

DLC-afleveringen na lancering

De toevoeging van DLC-afleveringen na de lancering breidt de gameplay en het verhaal van Citizen Sleeper uit en introduceert nieuwe personages, locaties en verhaallijnen in Erlin’s Eye. Spelers kunnen nieuwe uitdagingen, mysteries en avonturen verwachten terwijl ze dieper in de geheimen van het station duiken.

De DLC-afleveringen bieden spelers de mogelijkheid om zich verder onder te dompelen in de wereld van Citizen Sleeper en bieden extra inhoud en herspeelwaarde. Of het nu gaat om het blootleggen van verborgen waarheden, het vechten tegen nieuwe bedreigingen of het smeden van nieuwe allianties, de DLC-afleveringen beloven de spelerservaring te verrijken en ervoor te zorgen dat ze terugkomen voor meer.

De fysieke editie van Citizen Sleeper staat gepland voor verzending op 28 juni 2024, waardoor fans ruimschoots de tijd hebben om hun exemplaar vooraf te bestellen en veilig te stellen. Verzendopties kunnen variëren afhankelijk van de locatie, dus spelers moeten contact opnemen met Fangamer voor specifieke details over verzendtijden en -kosten.

Releasedatum

Fans kunnen 28 juni 2024 in hun agenda zetten, de officiële releasedatum van de fysieke editie van Citizen Sleeper. Of ze nu voor het eerst in de game duiken of deze opnieuw bekijken met de nieuwe goodies die in de fysieke editie zijn opgenomen, spelers kunnen uitkijken naar een onvergetelijke game-ervaring.

Conclusie

De aankondiging van de fysieke editie van Citizen Sleeper markeert een spannende mijlpaal voor fans van de game. Met zijn meeslepende verhaal, meeslepende gameplay-mechanica en tot nadenken stemmende thema’s biedt Citizen Sleeper spelers een unieke ervaring die zich afspeelt in de intrigerende wereld van Erlin’s Eye. Of het nu gaat om het verkennen van de diepten van het ruimtestation, het aangaan van allianties of het blootleggen van bedrijfsgeheimen, spelers zullen zeker gefascineerd raken door het rijkelijk voorgestelde sciencefiction-universum. Met de toevoeging van DLC-afleveringen na de lancering wordt de gameplay-ervaring verder verbeterd, wat uren vol entertainment en ontdekking belooft. Maak je klaar voor een onvergetelijke reis in Citizen Sleeper.

Veelgestelde vragen
 • 1. Wat is Citizen Sleeper?
  • Citizen Sleeper is een op een tafelblad geïnspireerde verhalende RPG die zich afspeelt in Erlin’s Eye, een verwoest ruimtestation, waar spelers de rol aannemen van een slaper, een gedigitaliseerd menselijk bewustzijn in een kunstmatig lichaam.
 • 2. Wat zijn de gameplay-mechanismen van Citizen Sleeper?
  • De game maakt gebruik van Dice-, Clocks- en Drives-mechanismen, waarbij spelers dobbelstenen gebruiken om hun acties te kiezen, allianties te sluiten, waarheden te ontdekken en uiteindelijk hun lot op het ruimtestation vorm te geven.
 • 3. Welke thema’s worden onderzocht in Citizen Sleeper?
  • Citizen Sleeper duikt in thema’s als uitbuiting, persoonlijkheid, vrijheid en bedrijfsintriges in een rijkelijk voorgestelde sciencefictionwereld.
 • 4. Wat zit er in de fysieke editie van Citizen Sleeper?
  • De fysieke editie wordt geleverd met omkeerbare albumhoezen, kunstkaarten, een dubbelzijdige poster met een kaart van Erlin’s Eye en een uitgesneden Neovend-stickervel, waarmee fans exclusieve bonussen krijgen om hun game-ervaring te verbeteren.
 • 5. Wanneer is de releasedatum voor de fysieke editie van Citizen Sleeper?
  • De fysieke editie van Citizen Sleeper wordt op 28 juni 2024 verzonden, waardoor fans de mogelijkheid hebben om hun exemplaar vooraf te bestellen en veilig te stellen vóór de officiële releasedatum.