Fantastic Four Alternatieve outfits – Marvel Ultimate Alliance 3 DLC

Fantastic Four Alternatieve outfits – Marvel Ultimate Alliance 3 DLC

Marvel Games heeft nog een set nieuwe alternatieve outfits onthuld voor Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order als onderdeel van de Shadow of Doom DLC.

De alternatieve outfits zijn voor zowel de Fantastic Four als hun archnemesis Dr.Doom, beschikbaar voor houders van een Expansion Pass als onderdeel van de betaalde content in Shadow Of Doom. Deze onthulling bevestigt met name dat Dr.Doom inderdaad een speelbaar personage zal zijn in de pass.

Breid je ultieme alliantie uit

Breid je avontuur en speelbare personages uit in MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order met de betaalde uitbreidingspas, die toegang geeft tot drie exclusieve DLC-pakketten die beschikbaar zullen worden zodra ze één voor één uitkomen na de lancering van de game en zal niet beschikbaar zijn voor individuele aankoop.

DLC-pakketten bevatten nieuwe inhoud, zoals speelbare personages, modi en een extra verhaal

Bevat inhoud van populaire franchises, zoals de Fantastic Four, de X-Men en de Marvel Knights

DLC-pakket 1 – Marvel Knights: Curse of the Vampire (30 september 2019)

Bereid je voor op Marvel Knights: Curse of the Vampire! Dit DLC-pakket, onderdeel van de MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order Expansion Pass, voegt Blade, Moon Knight, Morbius en The Punisher toe als speelbare personages. In de Gauntlet-modus gaan maximaal vier spelers * snel achter elkaar een intense reeks coöp-uitdagingen aan om beloningen te verdienen. Spelers kunnen zien hoe lang ze het vol kunnen houden in de uithoudingsmodus en zien hoe hoog ze het halen op het online ranglijstbord.

DLC Pack 2 – X-Men: Rise of the Phoenix (23 december 2019)

Dark Phoenix, de oneindig krachtige kosmische entiteit uit een van de grootste sagen van de X-Men’s, ontketent een tijdperk van vurige vernietiging! Nog vier X-Men sluiten zich aan bij de alliantie – Phoenix, Gambit, Ice Man en Cable – met de aankoop van de MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order Expansion Pass.

Neem het op tegen vrienden in de nieuw toegevoegde Danger Room-modus! Er kunnen maximaal vier spelers strijden om te zien wie de meeste bazen kan verslaan terwijl ze worden aangevallen door buffs en debuffs.

Koop de uitbreidingspas en ontvang bij de lancering van het spel een in-game outfit met alternatieve kleuren voor Deadpool.