Fantasy Battle Royale Spellbreak komt eraan

Fantasy Battle Royale Spellbreak komt eraan

Spellbreak is een episch spelspel voor fantasieacties waarbij spelers vechten om een ​​almachtige strijdmacht te worden.

Weef spectaculaire spelcombinaties, maak strategische bouwwerken en beheers je omgeving terwijl je de Hollow Lands solo of met vrienden domineert in een non-stop zoektocht om te overleven.

video
play-rounded-fill

Deze Battle Royale van Proletariat is tot nu toe in besloten bèta op PS4 en pc geweest. Maar Xbox zal niet worden buitengesloten sinds het nieuws vandaag heeft aangekondigd dat Spellbreak daar ook naartoe gaat.

Over Spellbreak

Spellbreak neemt het Battle Royale-genre en geeft het een magische draai, waarbij spelers een van de Battlemage-klassen kunnen kiezen en hun eigen combinatie van spreuken kunnen kiezen om de Hollow Lands over te nemen, zowel in solo- als in squad-modus. De game is nu in bèta op PS4 en Epic Games Store.

Er is nog veel meer te melden op de IGN Expo en we hebben de hele maand Summer of Gaming. We steunen ook de hele maand verschillende goede doelen, zoals de Wereldgezondheidsorganisatie en The Bail Project.

Bij lancering

Spellbreak zal volgens de trailer beschikbaar zijn bij de officiële lancering op Nintendo Switch.

De game ondersteunt crossplay tussen console en pc, maar het is onduidelijk of dit zo blijft met de Nintendo Switch en Xbox.

Ad