Fantasy Strike – 3 minuten aan gameplay

Fantasy Strike – 3 minuten aan gameplay

Ben je benieuwd of Fantasy Strike je vechtlust op Nintendo Switch zal bevredigen? Dankzij ContraNetwork kun je nu een klein stukje gameplay bekijken;

video
play-rounded-fill

Wat de dingen betreft, de Switch-poort is behoorlijk solide met een vlotte presentatie!

Over Fantasy Strike

Wees een boogschutter met vurige pijlen, een kleurrijke schilder, een vechtsportmeester die kan transformeren in een draak, en meer! Fantasie ontmoet vechtsporten in deze levendige wereld.

Als je nieuw bent in vechtspellen

We hebben het genre gestroomlijnd om je zo snel mogelijk naar het leuke beslissingsgedeelte te brengen. Alle zetten zijn slechts een enkele druk op de knop, combo’s zijn eenvoudig, zettenlijsten zijn beknopt. We hebben het kaf gesneden om ons te concentreren op het hart van het genre, zodat we je kunnen laten zien waarom vechtspellen geweldig zijn.

Als je een veteraan bent

Deze game is ontworpen door een ex-Street Fighter-ontwikkelaar en hardcore-speler om in toernooien te spelen. Mix-ups, rushdown, zonering en de grapplers lijken te krachtig op dag 1. Het heeft dat allemaal. En je kunt het spelen met vrijwel iedereen in de vechtgame-community, ongeacht welke andere vechtgame ze spelen, omdat je allemaal in enkele minuten de basiscompetentie in Fantasy Strike kunt bereiken en echt kunt spelen. Bovendien kun je spelen met een joystick, gamepad, Guitar Hero-controller of wat je maar wilt.

Kenmerken

  • Arcademodus. Met geïllustreerde, ingesproken verhaalintro’s en eindes.
  • Overlevingsmodi. Hoe lang kun je het volhouden in deze vier submodi? Elk is een snelvuurreeks van tegenstanders zonder laadtijden tussen hen. Tegenstanders worden sterker naarmate je verder gaat en omvatten Shadow Bosses.
  • Dagelijkse uitdaging. Een eindeloze overlevingsmodus die je maar ÉÉN keer per dag kunt spelen .. Kijk hoe je het die dag met alle anderen hebt vergeleken.
  • Oefenmodus. Bevat dynamische framegegevens en frame-step-functies.
  • Lokaal versus. Speel standaard 1v1 en ook 3v3 teamgevecht (elke speler kiest 3 karakters en speelt een speciale beste 3 van de 5 series).
  • Tutorial. Een korte tutorial van 5 minuten leert je de basisprincipes van hoe het spel werkt.
  • Spotlight-video’s. Elk personage heeft zijn eigen spotvideo, een vertelde tour door gamedirecteur David Sirlin. Elke video gaat door de bewegingen van dat personage en waar hun algemene gameplan en strategie over gaat.
Ad