Fantasy Strike – Crossplay met PS4 en Steam

Fantasy Strike – Crossplay met PS4 en Steam

De ontwikkelaars achter Fantasy Strike hebben volledige crossplay-ondersteuning voor Nintendo Switch, PS4 en Steam aangekondigd.

Crossplay wordt toegevoegd in een update die in december 2019 komt. Dit is van toepassing op casual play en gerangschikte speelwachtrijen en spelers kunnen andere spelers uitdagen, ongeacht hun platform.

Fantasy Strike – Crossplay

Volgende maand zal Fantasy Strike volledig spelen tussen al zijn platforms: Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam (Mac, Windows en Linux).

Sinds onze lancering op 25 juli hebben we al de meest crossplay gehad die mogelijk was vanwege de beperkingen van Sony, namelijk om crossplay tussen PS4 / Steam en tussen Switch / Steam mogelijk te maken. Sony heeft ons eindelijk toegestaan ​​om te converteren naar volledige crossplay tussen al onze platforms, die we volgende maand zullen inzetten.

Concreet betekent dit dat spelers op elk platform tegen spelers op elk ander platform kunnen spelen bij het betreden van het casual spel en de gerangschikte speelwachtrijen.

Spelers kunnen ook andere spelers direct uitdagen (voor wedstrijden in zowel het 1v1-personageformaat als het 3v3-teamgevechtformaat) zonder te hoeven weten of zorgen te maken over welk platform de andere speler is. Je voegt eenvoudig de FantasyTag van de speler toe aan je vriendenlijst in de game, waarna je ze vanaf daar met één klik kunt uitdagen of bekijken.

Als een indie vechtspel dev betekent crossplay de wereld voor ons. Meer dan veel andere genres, heeft een vechtspel een verenigd spelersbestand nodig om snelle wachttijden, eerlijke wedstrijden en het hoogste niveau van competitie te bereiken. Onze wachttijden zijn al goed geweest, met een gemiddelde wachttijd van minder dan 90 seconden over alle uren van de week. Met volledige crossplay zal het nog sneller zijn.

video
play-rounded-fill

Over Fantasy Strike

Fantasy Strike heeft de kloof tussen spelers van verschillende vechtspellen al kunnen overbruggen. Als je een expert bent in Killer Instinct, terwijl je vriend een expert in Street Fighter is, kun je elk een basiscompetentie bereiken in Fantasy Strike en veel sneller goede wedstrijden beginnen te spelen dan jullie in het spel van de ander. We hebben ook de kloof tussen controllers kunnen overbruggen.

Of je nu liever met een toetsenbord, een joystick, een Joy-Con, een hitbox of een gitaar speelt, geen enkele controller geeft enige vorm van hardwarevoordeel. En nu overbruggen we ook de kloof tussen platforms. Speel Fantasy Strike waar je wilt, hoe je wilt, met wie je wilt.

Blijf op de hoogte voor meer informatie over wanneer crossplay volgende maand live gaat. We zullen ook binnenkort een online toernooi aankondigen om te vieren (nu toegankelijk voor alle platforms!), Dus houd daar ook rekening mee.