Fantasy Strike – Free to Play

Fantasy Strike – Free to Play

Vechtspel Fantasy Strike heeft aangekondigd dat Fantasy Strike gratis te spelen zal zijn met deze nieuwste update. Maar er is nog veel meer.

Vanaf vandaag kun je alle personages spelen in online casual play, online gerangschikt spel, offline oefenmodus en offline “single match” -modus tegen AI … helemaal gratis.

Sirlin Games voegt ook twee nieuwe personages toe: kanselier Quince en generaal Onimaru. Iedereen krijgt deze personages ook gratis.

Twee nieuwe personages

Als je meer wilt weten over de gameplay van deze nieuwe personages, bekijk dan hun personage-spotlightvideo’s, verteld door onze gamedirecteur, David Sirlin: Quince en Onimaru.

Quince Spotlight-video

video

Onimaru Spotlight Video

video

Dit is iets wat we altijd al wilden doen. We weten dat het een enorm voordeel is voor de spelersbasis, niet alleen omdat ze gratis kunnen spelen, maar ook omdat het voor iedereen een hoop meer tegenstanders aantrekt en de community enorm uitbreidt. Het probleem voor ons was altijd dat we, om de game gratis te kunnen spelen, een heleboel andere dingen moeten ontwikkelen om daadwerkelijk te verkopen. Nou, dat hebben we gedaan. En we hebben ervoor gezorgd dat de game daarbij volledig competitief eerlijk is.

Dingen die je kunt kopen als je wilt

Er zijn drie soorten dingen die mensen kunnen kopen.

Ten eerste, het kernpakket: dit geeft toegang tot vijf extra spelmodi: Arcade Mode, Survival, de geweldige powerup-gekte van Boss Rush, lokale versus en online vriendenmatches (oprichters die de game al hebben gekocht, hebben en zullen deze behouden) al deze modi). Vervolgens zijn er veel nieuwe cosmetica. Spelers kunnen (verstandige!) Alternatieve kostuums kopen, evenals alternatieve (niet-gameplay) animaties zoals intro’s en poses om te winnen. Ten slotte is er een optioneel abonnement genaamd Fantasy +.

Nieuwe cosmetica

  • Kostuums
  • Intro’s
  • Speciale KO-animaties

Fantasy + (optionele service)

Ten eerste geeft Fantasy + je toegang tot ons nieuwe herhalingssysteem. We hebben heel hard geprobeerd om deze functie een geweldige gebruikersinterface en bruikbaarheid te geven. Je kunt herhalingen van je eigen games opslaan, herhalingen van anderen bekijken en je krijgt zelfs vier nieuwe “kanalen” in ons Netflix-achtige videoscherm die allemaal gewijd zijn aan herhalingen.

Ook .. Geavanceerd zoeken naar herhalingen

Replay Controls, inclusief Frame Step Forward & Back

Vervolgens heeft elk personage een speciaal Master-kostuum dat lijkt op hun ultieme vooruitgang. Deze kostuums kunnen niet worden gekocht in de itemwinkel. Ze zijn alleen beschikbaar voor Fantasy + -leden, en zelfs dan alleen als je level 20 of hoger bent met dat personage. Fantasy + -leden krijgen ook een XP-boost om die drempel sneller te overschrijden. (XP biedt geen gameplay-voordeel.)

Eindelijk krijgen Fantasy + -leden hun naam in het groen in het spel om hun steun te betuigen. Elke keer dat je iemand met een groene naam ziet, weet je dat ze meer ontwikkeling van het spel ondersteunen.

Voor iedereen die de game al heeft gekocht, willen we dat je weet dat je niets verliest en dat je twee gratis nieuwe personages krijgt om te spelen. We willen ook dat u weet dat andere mensen, om alle spelmodi te hebben die u heeft, het kernpakket moeten kopen. En dat onze oprichters al 60 extra kostuumkleuren hebben die gratis spelers niet hebben.

Bereid u voor om erin te duiken

Mis de enorme golf van nieuwe spelers die bij deze verandering komt niet. Doe nu mee aan de game. Hoewel het is ontworpen als een diepgaande game voor experts, is het ook de perfecte ‘tweede game’ voor iedereen in de FGC, omdat je de basis zo snel kunt leren en meteen aan de slag kunt met de strategie. Het is ook een geweldige game voor iedereen die voor het eerst vechtspellen wil uitproberen.

Voor experts hebben we een jubileumtoernooi van een jaar op zaterdag 25 juli en we dagen je uit om te zien hoe goed je het kunt doen in dit eenvoudig ogende, maar meedogenloos moeilijke spel.

Ad