Fantasy Tavern Sextet Vol. 2: Adventurer’s Days – Eerste uur

Fantasy Tavern Sextet Vol. 2: Adventurer’s Days – Eerste uur

Klaar om het uitdagende Fantasy Tavern Sextet Vol. 2: Adventurer’s Days op Nintendo Switch? Dankzij Nintendo Hall kun je nu het eerste uur bekijken.

Deze tweede inzending van Fantasy Tavern Sextet richt zich op de personages Dahlia en Veronica – twee avonturiers die uiteindelijk in de fantasy-taverne van de hoofdrolspeler werken!

video
play-rounded-fill

Over Fantasy Tavern Sextet Vol. 2: Adventurer’s Days

Gevestigd in een herberg in een fantasiewereld, zul je lachen en huilen in dit ietwat ondeugende romantische komedie-avonturenspel met liefde-harem.

Het tweede hoofdstuk van de harem-liefdeskomedie in een taverne in een fantasiewereld is nu beschikbaar!

Op een dag, enkele dagen nadat onze hoofdrolspeler de jonge kokkin achterin een Akihabara-meidencafé naar een andere wereld werd getransporteerd, krijgt onze held bezoek van de vrouwelijke ridder Dahlia in de herberg van Lupin.

Dahlia verkondigt tegen de held: “Ik wil dat je van me een vrouw maakt”, wat tot allerlei misverstanden leidt met Lupos en Daisy, die een spervuur ​​van vragen hebben!

Nadat ze is ingegaan op wat ze eigenlijk bedoelde, wordt onthuld dat Dahlia’s doel is om een ​​monster te verslaan dat alleen op vrouwen jaagt. Maar voor Dahlia, die alleen maar met het zwaard heeft geleefd, voelt vrouwelijkheid als een buitenaards concept.

Om haar vrouwelijke charme te vergroten, wordt Dahlia serveerster in Lupin’s Tavern, en haar onervarenheid leidt tot allerlei problemen met de gasten!

Onze held heeft geen idee dat deze gang van zaken hem ertoe zal brengen Dahlia en Veronica te helpen hun archnemese uit het verleden te vernietigen …

Fantasy Tavern Sextet Vol. 2: Adventurer’s Days is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 7,99

Ad