FAR: Changing Tides komt begin 2022

FAR: Changing Tides komt begin 2022

Ontwikkelaars Okomotive en Frontier hebben tijdens de Indie World Showcase aangekondigd dat FAR: Changing Tides op weg is naar de Nintendo Switch.

FAR: Changing Tides is een sfeervol voertuigavontuur dat wordt aangedreven door een emotioneel verhaal. De wereld is geteisterd door een dodelijke overstroming en spelers krijgen de taak om “stormachtig water te bevaren, onbekende diepten te duiken en vergeten ruïnes te verkennen.”

video
play-rounded-fill

Over FAR: Changing Tides

EEN ONVERGETELIJKE REIS

Zeil uit en ontdek de wonderen van een overstroomde wereld vol mysterie. Doorkruis de ruïnes van een ooit geweldige samenleving en gebruik de stukken uit het verleden om een ​​betere toekomst op te bouwen. Duik in onbekende diepten op jacht naar kostbare brandstof en berging, bedenk innovatieve oplossingen om ingewikkelde obstakels te overwinnen en vind vergeten overblijfselen uit de tijd. Draag hun herinneringen mee en geef de hoop niet op.

KAPITEIN JE SCHIP

Ervaar de sensatie van het besturen van een uniek zeevarend schip met een eigen wil. Dit is meer dan een schip, dit is een vriend. Samen trotseer je de volle zee, navigeer je door intense stormen en overwin je de gevaren van een zilte diepte, groeiend als een onafscheidelijk partnerschap. Onderweg moet je ervoor zorgen dat alles blijft werken door onderdelen te ontgrendelen en fouten op te lossen. Hoe verder u reist, hoe meer u te weten komt over de fascinerende complexiteit van uw schip.

EEN BETOVERENDE WERELD

Concurreren met zowel het fantastische als het bekende in een rijk gedetailleerde omgeving om te charmeren en uit te dagen. Van gure kustlijnen die door de getijden worden omspoeld, tot verlaten bassins in overstroomde bosvalleien, tot verzonken enclaves die bevroren zijn in de tijd, elke liefdevol met de hand geschilderde locatie vertelt zijn eigen ongelooflijke verhaal.

EEN MEDITATIEVE ERVARING

FAR: Changing Tides is een ontspannend, toegankelijk en meditatief avontuur waar iedereen van kan genieten. Deze game, die zich afspeelt tegen een prachtig en elegant landschap en wordt gescoord door een angstaanjagend mooie soundtrack, overstijgt de taal om een ​​boeiende, hartelijke, levensbevestigende ervaring te bieden die je bij zal blijven.

EEN LONE SAILS LEGACY

Dompel jezelf onder in een meeslepende odyssee als geen ander. FAR: Changing Tides is de zustertitel van de meermaals bekroonde FAR: Lone Sails van 2018. Net als de veelgeprezen eerste game, omvat het extatische hoogtepunten, treurige dieptepunten en grote mysteries om te ontdekken. Centraal in deze suggestieve en poëtische reis staat het onvergetelijke verhaal van een jongen en zijn schip, die de wereld afspeuren naar antwoorden.

Ad