FAR: Changing Tides komt uit in Maart

FAR: Changing Tides komt uit in Maart

FAR: Changing Tides, het sfeervolle auto-avonturenspel van Frontier Foundry en Okomotive, heeft een vaste releasedatum gekregen. Het is nu officieel dat het op 1 maart wordt uitgebracht voor Nintendo Switch. Afgelopen juni werd FAR: Changing Tides onthuld voor de Nintendo Switch. Het is het vervolg op FAR: Lone Sails, dat in 2019 werd uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over FAR: Getijden veranderen

Een onvergetelijk avontuur

Zeil uit en verken de schatten van een mysterieus overstroomd land. Verken de ruïnes van een ooit zo grote beschaving en combineer de fragmenten van haar geschiedenis om een ​​betere toekomst te creëren. Duik naar onvoorstelbare diepten op zoek naar waardevolle brandstof en berging, ontdek creatieve strategieën om complexe hindernissen te overwinnen en ontdek lang vergeten artefacten. Houd hun herinneringen levend en geef nooit de hoop op.

Kapitein van je schip

Ervaar de opwinding van het besturen van een uniek zeilvaartuig met zijn eigen bewustzijn. Dit is meer dan een schip; het is een metgezel. Je zult samen te maken krijgen met hoge golven, zware stormen en de verschrikkingen van een zilte diepte, volwassen wordend als een onbreekbaar gezelschap. Je moet onderweg stukjes ontgrendelen en problemen oplossen om alles soepel te laten verlopen. Hoe meer je reist, hoe meer je ontdekt over de verbazingwekkende nuances van je schip.

Een verrassende wereld

Om te fascineren en uit te dagen, vecht met zowel het fantastische als het bekende in een volledig getekende setting. Elke minutieus met de hand geschilderde locatie biedt zijn eigen opmerkelijke verhaal, van sombere kusten gestreeld door getijden tot kale bassins in overstroomde bosvalleien tot verzonken enclaves die vastzitten in de tijd.

Een ontspannende ervaring

FAR: Changing Tides is een rustgevende, toegankelijke en vredige ervaring die geschikt is voor alle leeftijden. Deze game overstijgt taal om een ​​boeiende, hartelijke, levensbevestigende ervaring te bieden die je bij zal blijven. Deze game, die zich afspeelt tegen een prachtig en elegant landschap en wordt gescoord door een angstaanjagend mooie soundtrack, overstijgt de taal om een ​​boeiende, hartelijke, levensbevestigende ervaring te bieden die je bij zal blijven.

Een erfenis van eenzame zeilen

Dompel jezelf onder in een boeiend avontuur als geen ander. FAR: Changing Tides is het vervolg op het meermaals bekroonde FAR: Lone Sails, dat in 2018 werd uitgebracht. Het heeft opwindende hoogtepunten, droevige dieptepunten en enorme raadsels om op te lossen, net als de veelgeprezen originele game. Het gedenkwaardige verhaal van een kind en zijn schip, die de wereld rondreizen op zoek naar antwoorden, vormt de kern van dit suggestieve en mooie avontuur.

FAR: Changing Tides zal beschikbaar zijn als eShop-download voor Nintendo Switch.