Faraday Protocol aangekondigd, lanceert 12 augustus

Faraday Protocol aangekondigd, lanceert 12 augustus

Uitgever Deck13 Spotlight en ontwikkelaar Red Koi Box hebben Faraday Protocol aangekondigd – een nieuw first-person puzzelspel dat op 12 augustus 2021 naar Nintendo Switch en andere grote platforms gaat.

In het spel zullen spelers de vele mysterieuze van een verlaten ruimtestation opgraven – terwijl ze een vreemd buitenaards gereedschap gebruiken, de Bia-Tool!

video
play-rounded-fill

Over Faraday Protocol

In Faraday Protocol kruip je in de huid van de interstellaire archeoloog Raug Zeekon tijdens zijn zoektocht naar het mysterieuze ruimtestation OPIS. Wat is er met deze plek gebeurd en wat is de rol van de raadselachtige A.I. IRIS?

Om de puzzels van OPIS op te lossen gebruik je de zogenaamde Bia-Tool. Met dit buitenaardse hulpprogramma kan Raug bepaalde vormen van energie opnemen en herverdelen, waardoor de machines op het ruimtestation worden geactiveerd en gemanipuleerd.

Je kunt hoogspanningslijnen en apparaten met oranje energie activeren en deactiveren, of ze overbruggen en omleiden met blauwe energie.

Je zult veel interessante en uitdagende puzzels moeten oplossen, zowel binnen als buiten de Ziqqurats van OPIS, om vooruitgang te boeken en de vele mysteries op te lossen!

Belangrijkste kenmerken

  • Puzzel je een weg door het mysterieuze ruimtestation OPIS.
  • Ervaar een unieke mix van Sci-Fi en Art Deco.
  • Gebruik de Bia-Tool om energie te absorberen en te herverdelen.
  • Ontrafel de vele mysteries van het station en zijn regerende A.I. “IRIS.”
  • Vind verborgen verzamelobjecten die bijzonder oplettende spelers belonen.