Farm Tycoon – Launch trailer

Farm Tycoon – Launch trailer

Farm Tycoon is nu digitaal beschikbaar in de Nintendo Switch eShop, en ontwikkelaar Sonka heeft een lanceringstrailer uitgebracht om de gelegenheid te vieren. De trailer geeft spelers een snelle blik op de verscheidenheid aan opties die beschikbaar zijn in de landbouwsimulator, die naar verluidt speciaal is ontworpen voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Farm Tycoon

Van zaden tot groenten tot bewerkte voedingsmiddelen, er is voor elk wat wils. Dieren, vleesverwerkende fabrieken, landbouwmachines, personeel met verschillende vaardigheden, magazijnen met koeling, anti-pesticiden en een verscheidenheid aan andere items zijn er allemaal. Om de boerderij lucratief te maken, kunnen verschillende tactieken effectief worden gebruikt. Je kunt zeker een alleskunner bouwen om de efficiëntie te maximaliseren, maar misschien kan een volledig duurzaam en op zichzelf staand appelsapbedrijf de prijzen opdrijven en winstgevender zijn?

Misschien zal het gebruik van uitsluitend milieuvriendelijke energiebronnen, met de stimulering van de overheid, op de lange termijn vruchten afwerpen? Of misschien *hou je echt van* biefstukken en wil je ‘s werelds beste filet mignon maken? In Farm Tycoon lijkt elk boerderij-gerelateerd bedrijfsconcept haalbaar!

Het is de eerste game in zijn soort die vanaf de grond is opgebouwd met consoles in gedachten. Zonder de normale ergernis van virtuele cursors, is de hele gebruikersinterface gewijd aan sticks en knoppen. Bovendien zorgt de 2XD Rendering-technologie, die speciaal voor de Nintendo Switch is ontwikkeld, voor spectaculaire visuele effecten met behoud van consistente prestaties tijdens het spel.

Kenmerken

  • Een breed scala aan gewassen om te verbouwen, evenals constructies en machines om u te helpen uw ideale boerderij te ontwikkelen
  • Geoptimaliseerde gebruikersinterface voor de beste console-ervaring
  • Graphics engine 2XD Rendering, de meest geavanceerde in de branche.
  • Een verscheidenheid aan spelopties, waaronder een campagne, scenario’s en een gratis modus.

– Een breed scala aan gewassen –

Je wilt toch geen gewone tarwe verbouwen? Misschien is een boomgaard met appels, aardbeien of komkommers ideaal? In Farm Tycoon kun je een verscheidenheid aan gewassen met de hand of met machines produceren, waarbij elke oogst een bepaalde houdbaarheidsdatum heeft. Voordat u uw zaailingen plant, moet u ervoor zorgen dat de grond goed is voorbereid voor de teelt. Observeer uw planten terwijl ze zich ontwikkelen van groene, delicate zaailingen tot bloei, rijping en oogstgereedheid.

– Landbouwmachines –

Landbouwmachines kunnen nieuw of gebruikt worden gekocht op de machinemarkt. Houd er rekening mee dat goedkopere, tweedehands apparatuur eerder kapot gaat, vooral als ze worden beheerd door een ongeschoolde persoon. Bouw een garage voordat u uw eerste landbouwmachines aanschaft, zodat u zeker weet dat u voldoende ruimte heeft om deze op te bergen.

– Boerderijgebouwen en verwerkingsfabrieken

Een echte boerderij is meer dan alleen velden. Het vereist een breed scala aan infrastructuur, van boerderijstructuren en schuren tot verwerkingsfabrieken en industrieën. Heeft uw gewas schade opgelopen door de pest? Is het mogelijk dat het tijd is om te investeren in een fabriek? Bouw een gespecialiseerde faciliteit om de producten te verwerken die je hebt kunnen oogsten. Produceer diepvriesproducten en sappen. Heb je te veel melk gegenereerd van schapen, koeien of geiten? Tenzij je je boerderij wilt ombouwen naar vleesproductie, begin dan met het maken van kaas of boter.

– Veehouderij –

Is het niet waar dat alleen het kweken van planten niet genoeg is? Begin met het fokken van dieren. Bijen, konijntjes en kalkoenen behoren tot de kleinste dieren, terwijl geiten en koeien tot de grootste behoren. Zorg voor voldoende veevoer en goed opgeleide verzorgers. Breng vers gekochte dieren groot voordat ze eieren gaan leggen of melk gaan produceren. Boekweit en koolzaad zijn populair bij bijen, dus leg velden met deze planten dichtbij. Als uw dieren onwel worden, moet u naar een dierenarts en als u ze wilt fokken, moet u contact opnemen met een inseminator.

– Voortdurend wisselend weer –

Geconfronteerd met verschillende meteorologische situaties, zoals droogte of zware regenval, en oogst alle gewassen vóór de eerste nachtvorst of sneeuwval. Houd de schaduwen in de gaten, die van kleur en intensiteit veranderen afhankelijk van het seizoen.

– Verschillende spelmodi om uit te kiezen –

Farm Tycoon heeft drie verschillende speltypes om uit te kiezen! Een campagne, scenario’s en een gratis modus zijn allemaal inbegrepen. De campagne leidt je door alle primaire functies van het spel en leert je hoe je de boerderij effectief kunt runnen. Scenario’s laten zien hoe om te gaan met verschillende omstandigheden en taken. Je hebt volledige vrijheid van handelen in de gratis modus, wat je taken en contracten zal verbeteren.