Farming Simulator 20 – update 9 is uit

Farming Simulator 20 – update 9 is uit

De negende content-update voor Farming Simulator 20 voor Nintendo Switch is gepubliceerd, inclusief twee nieuwe machines. GIANTS Software heeft twee nieuwe, uiterst nauwkeurige veldspuiten van de Noorse fabrikant Kverneland aan zijn vloot landbouwmachines toegevoegd.

video
play-rounded-fill

In Content Update #9 zijn er verschillende nieuwe machines.

  • IXTER B18 uit Kverneland
  • IXTRACK T4 van Kverneland
  • De gratis update bevat ook kleine bugfixes en verbeteringen.

Over Farming Simulator 20

Op Nintendo Switch kun je boeren als nooit tevoren!

Neem de controle over auto’s en machines die nauwkeurig zijn gerepliceerd van topmerken in de industrie in Farming Simulator 20. Dit is John Deere, ‘s werelds grootste bedrijf in landbouwmachines, voor het eerst op Nintendo Switch. Andere bekende landbouwmerken zijn Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Valtra, Krone, Deutz-Fahr en anderen.

In het nieuwe Noord-Amerikaanse landschap in Farming Simulator 20 kun je je boerderij bouwen en laten groeien. Geniet van een verscheidenheid aan nieuwe landbouwactiviteiten, zoals nieuwe apparatuur en gewassen zoals katoen en haver, die exclusief zijn voor de Nintendo Switch! U kunt nu uw eigen paarden berijden en uw varkens, koeien en schapen hoeden, zodat u het enorme terrein rondom uw boerderij op een geheel nieuwe manier kunt verkennen.

  • Gebruik en bedien meer dan 100 nauwkeurig gerepliceerde landbouwvoertuigen en -apparatuur, waaronder ‘s werelds grootste landbouwmachinebedrijf, voor het eerst op Nintendo Switch: Deere & Company
  • Zorg voor je dieren, zoals varkens, koeien, schapen en paarden.
  • Berijd je eigen paarden en verken de enorme gebieden die beschikbaar zijn in een nieuwe open wereld in Noord-Amerika vol met landbouwactiviteiten.