Fatal Frame: Maiden Of Black Water – 28 Oktober

Fatal Frame: Maiden Of Black Water – 28 Oktober

Uitgever Koei Tecmo heeft aangekondigd dat Fatal Frame: Maiden of Black Water op 28 oktober digitaal wordt uitgebracht voor Nintendo Switch.

Er is ook een Digital Deluxe Edition onthuld, met een digitaal kunstboek en verschillende kostuums gebaseerd op eerdere personages in de Fatal Frame-serie (outfits van Mio Amakura en Rei Kurosawa voor Yuri, Mayu Amakura en twee outfits van Miku Hinasaki voor Miu en Kei Amakura outfit voor Ren).

Als je een fan bent van Koei Tecmo’s Atelier-serie, wil je deze game misschien pre-orderen of binnen de eerste twee weken na de release ontvangen, aangezien een speciaal kostuum op basis van Ryza wordt meegeleverd als vroege aankoop bonus!

video
play-rounded-fill

Over Fatal Frame: Maiden of Black Water

Fatal Frame: Maiden of Black Water is een verbeterde versie van de gelijknamige Wii U-release uit 2014, waarmee spelers op alle platforms kunnen genieten van deze unieke horrorervaring. Spelers stappen in de schoenen van Yuri Kozukata, Ren Hojo en Miu Hinasaki terwijl ze de griezelige Mt. Hikami in de hoop degenen te vinden die eerder zijn verdwenen.

Om de kwaadaardige geesten die zich in de wateren van de bergen bevinden te verslaan, moeten ze de Camera Obscura onder de knie krijgen: een unieke camera die geesten kan schaden wanneer ze een foto maken. Elk succesvol schot zorgt ervoor dat een geest Spirit Fragments uitzendt en als spelers een afbeelding van de geest en deze mysterieuze fragmenten in hetzelfde frame kunnen vastleggen, ontketenen ze een Fatal Frame-aanval met hoge schade.

Door de onderdelen van de camera te upgraden, zoals een sterkere lens uitrusten of de film vervangen, kunnen krachtigere foto’s worden gemaakt, waardoor spelers meer bescherming krijgen als ze verder de berg opgaan. Wanneer een geest is verslagen, kan de camera de Glancing-vaardigheid uitvoeren om het verleden van de geest bloot te leggen en de waarheid achter de verdwijningen op de berg te achterhalen.

Verbeteringen

Nieuw in deze verbeterde versie is een gloednieuwe fotomodus waarin spelers elk personage of geest uit hun avontuur kunnen gebruiken, ze op een achtergrond naar keuze kunnen plaatsen en een verscheidenheid aan effecten kunnen toevoegen (lenstype, framekeuze, focus , enz.) om de perfecte enge foto te maken.

Er zijn ook nieuwe kostuums en accessoires toegevoegd, waaronder Yuri’s ‘Punk Ensemble’, ‘Cutesy Goth Ensemble (Black)’, ‘Swimsuit (Blue)’ en het ‘Triathlon Suit’, evenals Miu’s ‘Miku Hinasaki Outfit ( The Tormented),’ ‘Cutesy Goth Ensemble (wit)’, ‘Badpak (geel)’ en ‘Zwempak (roze)’, samen met Ren’s ‘Groom’s Outfit’.

Ad