Fatal Frame: Maiden Of Black Water Atelier Ryza en andere kostuums details

Fatal Frame: Maiden Of Black Water Atelier Ryza en andere kostuums details

Koei Tecmo heeft screenshots vrijgegeven van verschillende alternatieve kostuums die te zien zullen zijn in Fatal Frame: Maiden Of Black Water.

De getoonde outfits omvatten het eerder aangekondigde Atelier Ryza-kostuum, dat twee weken na de lanceringsdatum van de game van 28 oktober beschikbaar zal zijn als gratis download. Andere kostuums zijn een Digital Deluxe Edition-kostuum voor Miku Hinasaki gebaseerd op haar verschijning in Fatal Frame 3, evenals verschillende badpakoutfits.

Over Fatal Frame: Maiden Of Black Water

Ervaar alle horror uit het originele FATAL FRAME: MAIDEN OF BLACK WATER met nieuwe geremasterde visuals, nieuwe kostuums en functies voor de fotomodus.

Het hoofdavontuur bestaat uit drie onderling verbonden verhalen die de speler ertoe brengen de gruwelijke waarheid te ontdekken achter een reeks recente tragische sterfgevallen die plaatsvinden in een bos met een beruchte geschiedenis.

Kruip in de huid van een van de drie mensen met de kracht van de Camera Obscura en het vermogen om de schaduwen te zien van degenen die verdreven zijn. Het verhaal neemt je mee op een angstaanjagend avontuur door de ruïnes van een griezelige herberg, een heiligdom vol met levensgrote poppen en een meer vol dode priesteressen.

Elke locatie is verbonden door een waterstroom die door de berg stroomt. Dit voorheen heilige water is verbonden met het meest gruwelijke mysterie van allemaal: de geschiedenis van dood en duisternis op de berg Hikami.

Kenmerken:

  • Probeer deze bloedstollende inzending in de FATAL FRAME-serie te overleven, nu met verbeterde beelden
  • Probeer nieuwe kostuums of gebruik de fotomodus om je eigen originele, perfecte foto’s te maken
  • Verken spookachtige locaties zoals een ondergrondse grot voor verontrustende offers en een heiligdom voor levensgrote poppen
  • Gebruik je Camera Obscura om jezelf te verdedigen tegen gruwelijke geesten die je achtervolgen
  • Pas bij het doorkruisen van de berg Hikami op voor het ongelooflijk gevaarlijke water dat door de berg stroomt
  • Probeer in leven te blijven terwijl je de onheilspellende berg Hikami onderzoekt

Fatal Frame: Maiden Of Black Water wordt op 28 oktober gelanceerd voor Nintendo Switch.