Fatal Frame: Maiden Of Black Water bevat Ryza Costume Pre-Purchase Bonus

Fatal Frame: Maiden Of Black Water bevat Ryza Costume Pre-Purchase Bonus

Koei Tecmo heeft interessante informatie gedeeld over Fatal Frame: Maiden Of Black Water voor Nintendo Switch.

De officiële website van de game heeft bevestigd dat spelers die de game binnen twee weken na de release kopen, een kostuum voor Yuri Kozukata op basis van Ryza uit de Atelier Ryza-games ontvangen.

Je wint wat, je verliest wat

Dat gezegd hebbende, kan deze bonus uiteindelijk na de release afzonderlijk beschikbaar worden gesteld voor aankoop. Echter, zoals opgemerkt door EvolutionXRev op Twitter, is de site ook bijgewerkt met een kleine disclaimer waarin staat dat de Zero Suit Samus- en Princess Zelda-kostuums van de originele WiiU-versie van de game niet zullen worden opgenomen in Fatal Frame: Maiden Of Black Water.

Helaas is niet duidelijk waarom dit het geval is, hoewel het iets te maken kan hebben met het feit dat deze heruitgave multiplatform is.

Over Fatal Frame: Maiden Of Black Water

Ervaar alle horror van het originele Fatal Frame: MAIDEN OF BLACK WATER met nieuwe geremasterde visuals, nieuwe kostuums en functies voor de fotomodus.

Het hoofdavontuur bestaat uit drie onderling verbonden verhalen die de speler ertoe brengen de gruwelijke waarheid te ontdekken achter een reeks recente tragische sterfgevallen die plaatsvinden in een bos met een beruchte geschiedenis.

Kruip in de huid van een van de drie mensen met de kracht van de Camera Obscura en het vermogen om de schaduwen te zien van degenen die verjaagd zijn. Het verhaal neemt je mee op een angstaanjagend avontuur door de ruïnes van een griezelige herberg, een heiligdom vol met levensgrote poppen en een meer vol dode priesteressen.

Elke locatie is verbonden door een waterstroom die door de berg stroomt. Dit voorheen heilige water is verbonden met het meest gruwelijke mysterie van allemaal – de geschiedenis van dood en duisternis op Mt. Hikami.

Kenmerken:

  • Probeer deze bloedstollende inzending in de PROJECT ZERO-serie te overleven, nu met verbeterde visuals
  • Probeer nieuwe kostuums of probeer de fotomodus om je eigen originele, perfecte foto’s te maken
  • Verken spookachtige locaties zoals een ondergrondse grot voor verontrustende offers en een heiligdom voor levensgrote poppen
  • Gebruik je Camera Obscura om jezelf te verdedigen tegen angstaanjagende geesten die je achtervolgen
  • Terwijl je Mt. Hikami, pas op voor het ongelooflijk gevaarlijke water dat door de berg stroomt
  • Probeer in leven te blijven terwijl je de onheilspellende Mt. Hikami

Fatal Frame (of Project Zero zoals het in de EU bekend staat) Maiden Of Black Water wordt op 28 oktober gelanceerd voor Nintendo Switch.