Fatal Frame: Maiden Of Black Water komt in 2021

Fatal Frame: Maiden Of Black Water komt in 2021

Nintendo heeft aangekondigd dat Fatal Frame: Maiden Of Black Water naar de Nintendo Switch komt. Fatal Frame: Maiden Of Black Water werd oorspronkelijk uitgebracht op de WiiU in 2014 en zal in 2021 opnieuw worden uitgebracht op Switch met verbeterde beelden.

video
play-rounded-fill

Over Fatal Frame: Maiden Of Black Water

Keer terug naar de berg Ht. Hikami en je angsten onder ogen zien

Ervaar alle horror van het originele Fatal Frame: Maiden of Black Water met nieuwe geremasterde beelden, nieuwe kostuums en functies voor de fotomodus.

Het hoofdavontuur bestaat uit drie onderling verbonden verhalen die de speler ertoe brengen de gruwelijke waarheid te ontdekken achter een reeks recente tragische sterfgevallen die plaatsvinden in een bos met een beruchte geschiedenis.

Kruip in de huid van een van de drie mensen met de kracht van de Camera Obscura en het vermogen om de schaduwen te zien van degenen die verdreven zijn. Het verhaal neemt je mee op een angstaanjagend avontuur door de ruïnes van een griezelige herberg, een heiligdom vol met levensgrote poppen en een meer vol dode priesteressen.

Elke locatie is verbonden door een waterstroom die door de berg stroomt. Dit voorheen heilige water is verbonden met het meest gruwelijke mysterie van allemaal: de geschiedenis van dood en duisternis op Mt. Hikami.

Belangrijkste kenmerken

  • Probeer deze bloedstollende inzending in de Fatal Frame-serie te overleven, nu met verbeterde beelden.
  • Probeer nieuwe kostuums of maak een draai aan de fotomodus om je eigen originele, perfecte foto’s te maken.
  • Verken spookachtige locaties zoals een ondergrondse grot voor verontrustende offers en een heiligdom voor levensgrote poppen.
  • Gebruik je Camera Obscura om jezelf te verdedigen tegen angstaanjagende geesten die je achtervolgen.
  • Terwijl je Mt. Hikami, pas op voor het ongelooflijk gevaarlijke water dat door de berg stroomt.
  • Probeer in leven te blijven terwijl je de onheilspellende Mt. Hikami.
Ad