Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse – Kostuums trailer

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse – Kostuums trailer

Koei Tecmo heeft een nieuwe teaser uitgebracht voor Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse, waarin het de vele outfits laat zien waartoe spelers toegang hebben in de game.

video
play-rounded-fill

Digitale luxe editie

 • Uniek kostuum “Japanse badkleding” alleen verkrijgbaar bij Ruka
 • De “Danserszwemkleding” is een kostuum dat uniek is voor Misaki.
 • Het exclusieve Choshiro-kostuum “Rash Guard & Beach Shorts”
 • De “Chinese avondjurk (smaragd)” is een kostuum dat exclusief is voor Ruka.
 • De “China Evening Dress (Crimson)” is een exclusief kostuum aangeboden door Misaki.
 • Het unieke kostuum ‘Nachtkleding (blauw)’ dat alleen door Ruka wordt verkocht.
 • Nachtkleding (roze) kostuum, uniek voor Misaki.
 • Kostuum “Cat Ears” Limited Edition beschikbaar voor Ruka en Misaki
 • Exclusief “Detective’s Cap” Choshiro Limited Edition-kostuum
 • Ruka/Misaki/Madoka Limited Edition-kostuum “Orgelmasker”
 • Een bonus voor vroege aankopen
  • Exclusief Ruka-kostuum “Marie Rose-outfit”
 • Pre-orderbonus
  • “Fox Mask”-kostuum in beperkte oplage beschikbaar voor Ruka, Misaki en Choshiro
  • Het “Spirit Stone Flashlight Hat”-kostuum in beperkte oplage, beschikbaar voor Ruka, Misaki en Choshiro

Gegevensbonus opslaan

– ‘Camera Obscura Hat’, een exclusief hoofddeksel voor Ruka, Misaki en Choshiro.

Naast de hierboven beschreven kostuums zijn er andere kostuums die kunnen worden ontgrendeld door een reeks doelstellingen te voltooien.

Over Fatal Frame / Project Zero: Mask of the Lunar Eclipse

Als vierde deel in de videogameserie FATAL FRAME / PROJECT ZERO, werd “FATAL FRAME / PROJECT ZERO: Mask of the Moon Eclipse” voor het eerst uitgebracht in Japan in het jaar 2008. De klassieker uit de serie “FATAL FRAME / PROJECT ZERO: Maiden of Black Water,” wordt weer tot leven gebracht met verbeterde beelden als resultaat van de remastering van “FATAL FRAME / PROJECT ZERO: Maiden of Black Water.”

Met betrekking tot het spel

Tijdens het evenement dat plaatsvond op Rogetsu Island verdween om onbekende redenen een groep jongeren. Ondanks het feit dat ze werden ontdekt, konden ze zich niets herinneren van wat er was gebeurd. Ze zijn nu in hun tienerjaren en zijn teruggekomen naar het eiland. De meisjes vertrouwen op de Camera Obscura, een camera met de kracht om ondenkbare verschrikkingen vast te leggen en te verzegelen, en de zwakke straal van hun zaklamp terwijl ze verschillende locaties verkennen en de geesten afweren die hen aanvallen terwijl ze proberen de waarheid over hun griezelig verleden. Ze doen dit zodat ze de waarheid kunnen leren over wat er met hen is gebeurd en waarom ze worden achtervolgd.

-Camera Obscura

Dit is een antieke camera die, door een foto te maken van boze geesten, de kracht heeft om ze weg te jagen en hun vermogen om kwaad te doen weg te nemen. Als gevolg hiervan is het een item dat op geen enkel moment in het spel kan worden gemist. Het is mogelijk om de Camera Obscura als wapen tegen geesten te gebruiken door door de zoeker van het apparaat te kijken om ze te lokaliseren en er vervolgens foto’s van te maken om kwaad te doen. Zijn ongebruikelijke vaardigheid stelt de meisjes in staat de sleutels te zien waarmee ze hun weg over nieuwe locaties kunnen vinden, wat op zijn beurt een belangrijke rol speelt in het onderzoek dat door de meisjes wordt uitgevoerd.

-Het eiland Rogetsu verkennen

Je bent afhankelijk van het maanlicht en de zwakke straal van je zaklamp om je weg te vinden in de verlaten ziekenhuizen en slecht verlichte huizen in westerse stijl die zich op het eiland bevinden. Je komt verder in het verhaal als je je bezighoudt met de dingen en locaties die je nieuwsgierigheid prikkelen. Je ontdekt de lelijke waarheden uit het verleden door oude krantenverhalen en aantekeningen te lezen, en je ontrafelt ook de herinneringen die de hoofdpersoon is kwijtgeraakt, wat je naar de waarheid leidt.

Verbeterde grafische weergave

Het verhaal en de cast van personages hebben een boost gekregen door verbeteringen aan zowel de in-game films als de personagemodellen. Bovendien heeft de esthetiek van elk platform een ​​facelift gekregen om ze beter te laten lijken. Om spelers een meer authentieke horrorervaring te bieden, zijn de weergave van schaduwen en de straal van de zaklamp verbeterd.

-Nieuwe Snap-modus

Met de nieuwe snap-modus ben je vrij om mensen en geesten te poseren zoals je wilt om griezelige herinneringen te creëren. Het is mogelijk dat je per ongeluk verrassende foto’s van geesten maakt…

-Gloednieuwe outfits

De aanvankelijke lijst met kostuums is enigszins aangepast en er zijn wat extra outfits toegevoegd. Het veranderen van de kleding die de personages dragen, geeft een nieuw perspectief op het onderzoek.

Op 9 maart 2023 wordt Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Ad