Fatal Frame Mask of the Lunar Eclipse – Ontwikkelaar gameplay

Fatal Frame Mask of the Lunar Eclipse – Ontwikkelaar gameplay

Eind 2017 nam Koei Tecmo de beslissing om formeel een remaster van Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse aan te kondigen. Deze beslissing is genomen naar aanleiding van de positieve ontvangst die de remaster van Fatal Frame: Maiden of Black Water kreeg. Sindsdien is er echter niet veel informatie vrijgegeven over Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse.

Het is echter niet langer het geval. Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse komt nu met zijn eigen commentaarvideo voor ontwikkelaars, die Koei Tecmo zojuist heeft gepubliceerd. Bovendien is in deze video een stuk van het Rogetsu Hall-podium te zien. De downloadbare versie van Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse is op 9 maart beschikbaar voor de PlayStation 5, Xbox Series S/X, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en personal computers via Steam.

Gameplay met commentaar van ontwikkelaar

video
play-rounded-fill

Over Fatal Frame Mask of the Lunar Eclipse

Met andere woorden, wat is “FATAL FRAME/Project Zero: Mask of the Lunar Eclipse” precies?

Het vierde deel van de serie “FATAL FRAME/Project Zero”, getiteld “Mask of the Lunar Eclipse”, werd in 2008 beschikbaar gesteld voor de Wii en was de titel van het spel. Na voltooiing van de remastering van “FATAL FRAME/Project Zero: Maiden of Black Water”, zal het kroonjuweel van de serie “FATAL FRAME/Project Zero” weer tot leven worden gebracht met verbeterde beelden.

Toen de hoofdpersonen jonger waren, maakten ze een reis naar een onbewoond eiland dat bekend staat als ‘Rgetsu Island’. Ze verdwenen onder onverklaarbare omstandigheden tijdens een feest. De gebeurtenissen die aan de titel voorafgaan, beginnen wanneer de dames besluiten het eiland opnieuw te bezoeken in een poging de herinneringen op te halen die ze op die specifieke dag hadden.

Probeer naderende geesten af ​​te weren met niets anders dan het zwakke licht van een zaklamp en een camera die bekend staat als Camera Obscura, die het potentieel heeft om beelden vast te leggen van dingen die onvoorstelbaar zijn.

Camera Obscura

Een antieke camera die, na het maken van een foto van een kwaadwillende geest, het potentieel heeft om ze weg te jagen en hun macht voor altijd weg te nemen.

Om foto’s te maken die nog opvallender zijn, kunt u sterkere lenzen gebruiken en experimenteren met verschillende films.

Vind hints die leiden tot het herstel van items die zoekgeraakt zijn door “dingen die niet kunnen worden gezien” te verlichten.

Onderzoek naar het eiland Rgetsu

Je moet afhankelijk zijn van het maanlicht en het lage licht van een zaklamp om je weg te vinden in de verlaten ziekenhuizen en de nauwelijks verlichte huizen in westerse stijl die zich op het eiland bevinden.

De plot vordert door verschillende locaties “aan te raken” die uw aandacht erop kunnen vestigen.

Je leert over het verleden waarin gruwelijke gebeurtenissen plaatsvonden via oude krantenartikelen en aantekeningen, en je zult ook in staat zijn om de herinneringen die de hoofdpersoon is kwijtgeraakt te ontwarren en de waarheid bloot te leggen.

Houd er rekening mee dat andere delen van de wereld Fatal Frame kennen als Project Zero.

Ad