Fatal Fury’s Terry Bogard komt in November naar Super Smash Bros. Ultimate

Fatal Fury’s Terry Bogard komt in November naar Super Smash Bros. Ultimate

Het volgende Super Smash Bros. Ultimate-personage is aangekondigd. Terry Bogard van Fatal Fury komt in november naar de game.

Nintendo zei dat Terry Bogard ‘in ontwikkeling’ is; zijn add-oncontent zal later naar Super Smash Bros. Ultimate komen.

video

Over Terry Bogard

Terry Bogard is de hoofdrolspeler in de Fatal Fury-serie. Hij verscheen in elke Fatal Fury en King of Fighters-game en is een van de personages bij uitstek om het SNK en het Neo-Geo-tijdperk te symboliseren in crossover-games, merchandise en publiciteit.

Hij lijkt te passen bij veel Japanse stereotypen voor een Amerikaans karakter qua uiterlijk, persoonlijkheid en spraak (zijn vocabulaire in het spel is meestal beperkt tot Amerikaanse spreektaal, zoals “Oké!” En “Hé, kom op, kom op”.) .

Terry Bogard is de broer van Andy Bogard. Beiden waren wezen geadopteerd door Jeff Bogard. Hij wordt vaak de Legendary Hungry Wolf genoemd (van Garou Densetsu, wat ‘Legend of the Hungry Wolf’ betekent).

Hij heeft een huisdier aapje genaamd Ukee (de vorige mascotte van SNK voor Terry). Hij heeft een talent voor scoren in basketbal, wat de oprichting van zijn Power Dunk-beweging verklaart. Zijn officiële bijnaam is The Legendary Wolf and South Town Hero.