Fate/EXTELLA Link Launch Trailer

Fate/EXTELLA Link Launch Trailer

XSEED Games heeft een launch-trailer uitgebracht voor Fate / EXTELLA LINK, de nieuwste game in de Fate / EXTELLA-serie.

video
play-rounded-fill

XSEED Games, het onafhankelijke publicatiemerk van Marvelous USA, Inc., kondigde trots aan dat Fate / EXTELLA LINK, de langverwachte actiespel en het vervolg op Fate / EXTELLA: The Umbral Star, nu beschikbaar is in Noord-Amerika op de PlayStation ®4 computerentertainmentsysteem, PlayStation®Vita handheld entertainmentsysteem, Nintendo Switch ™ -systeem en wereldwijd op Windows-pc via Steam.

Over Fate / EXTELLA Link

Laat vijanden beven bij de ware namen van de nobele fantasieën van de helden en de ontzagwekkende krachten die ze verlenen. De titel is nu digitaal beschikbaar op het PS4 ™ -systeem, Nintendo Switch en Windows-pc via Steam voor $ 49,99, met de “Digital Deluxe Edition” op het PS4 ™ -systeem en Steam met extra content beschikbaar voor $ 59,99, en op “PS Vita” voor $ 39,99 voor het basisspel en $ 49,99 voor de “Digital Deluxe Edition”.

De premium Fleeting Glory-editie, nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers voor Nintendo Switch en PS4 ™, bevat de volgende content: een soundtrack-cd, een pakket van 10 verzamelbare kaarten van 3 bij 5 die elk van de nieuwe dienaren voorstellen, een 17 “by 24” stoffen poster, een acrylisch diorama van 3 “bij 4,5” met de dienaren Nero, Drake en Scáthach, en een DLC-code voor exclusieve kostuums voor Scáthach en Nameless, allemaal ondergebracht in een aangepaste doos.

De Digital Deluxe Edition op het PS4 ™ -systeem en Steam worden geleverd met een digitale soundtrack en dezelfde exclusieve kostuums voor Scáthach en Nameless als de fysieke Fleeting Glory-editie. De “Fleeting Glory Edition” heeft een adviesprijs van $ 79,99 op zowel het PS4 ™ -systeem als Nintendo Switch.

Fate / EXTELLA LINK is nu beschikbaar voor Nintendo Switch in de detailhandel en de Nintendo eShop in het westen.

Ad