Fate/Samurai Remnant: Het ontrafelen van de epische heilige graaloorlog in Edo, Japan

Fate/Samurai Remnant: Het ontrafelen van de epische heilige graaloorlog in Edo, Japan

Samenvatting

Begeef je op een buitengewone reis door de Keian Era’s Holy Grail War in Fate/Samurai Remnant, een actie-RPG die geschiedenis en fantasie samenbrengt. De game speelt zich af in de vredige Edo-periode in Japan en stelt ons voor aan Miyamoto Iori, een meester van de Niten Ichiryu-stijl van zwaardvechten, en zijn formidabele dienaar, Sabre. De Heilige Graaloorlog, een strijd tussen paren van meesters en heldhaftige geesten, staat op het punt te beginnen en belooft de ultieme prijs: een wensvervullend artefact, het ‘Waxing Moon Vessel’.

Het lot van Miyamoto Iori en Sabre raakt met elkaar verweven als ze verstrikt raken in het geweld van het ‘Waxing Moon Ritual’. Fate/Samurai Remnant biedt spelers een unieke game-ervaring waarin ze Miyamoto Iori kunnen besturen en de ongelooflijke krachten van Saber kunnen ontketenen, waaronder krachtige magische technieken. De dynamische vechtscènes tussen bedienden verhogen de actie, waardoor fans van de serie enthousiast worden.

Naast de intense gevechten kunnen spelers de levendige stad Edo verkennen, met zijn charmante rijtjeshuizen, samurai-woningen en drukke straten. Het Japanse tintje dat aan de personages wordt gegeven, voegt authenticiteit en leven toe aan de sfeer van de stad. Interactie met verschillende personages en dieren, uitdagingen aangaan en het intrigerende verhaal van het “Waxing Moon Ritual” volgen, maken de reis nog boeiender.

Voor toegewijde fans en verzamelaars biedt Fate/Samurai Remnant een exclusieve schatkisteditie boordevol spannende extra’s. Van een roman geschreven door het Fate-scenarioteam tot de betoverende Berserker/Musashi Miyamoto schaalfiguur 1/7, deze editie is een must-have voor liefhebbers.

Markeer de wereldwijde release van Fate/Samurai Remnant op 28 september 2023 in je agenda en dompel jezelf onder in een strijd die tijd en ruimte overstijgt.


Epic Holy Grail War in Edo Japan

Fate/Samurai Remnant, een langverwachte actie-RPG, neemt spelers mee naar de fascinerende wereld van Edo Period Japan. De game draait om de epische Holy Grail War, een terugkerend thema in de Fate-franchise, waar meesters en heldhaftige geesten vechten om de felbegeerde Holy Grail, die elke wens kan vervullen.

Fate/Samurai Remnant, ontwikkeld door Koei Tecmo in samenwerking met Type-Moon en Aniplex, belooft een boeiende game-ervaring met zijn boeiende verhaallijn en unieke gameplay-mechanismen.

video
play-rounded-fill

Setting: Edo-periode Japan en Heilige Graaloorlog

Fate/Samurai Remnant speelt zich af in het vierde jaar van het Keian-tijdperk, tijdens de vredige Edo-periode. Deze rust wordt echter al snel verstoord als het “Waxing Moon Ritual” begint, wat leidt tot een heilige graaloorlog verborgen in de schaduw. Spelers nemen de rol aan van Miyamoto Iori, een jonge man die in Asakusa woont en de Niten Ichiryu-stijl van zwaardvechten onder de knie heeft. Naast hem staat zijn loyale en machtige dienaar, Saber, wiens kracht die van mensen overtreft.

Gameplay-mechanica

Fate/Samurai Remnant biedt een dynamische en boeiende gameplay-ervaring, waardoor spelers de spanning van de Holy Grail War uit de eerste hand kunnen ervaren.

Niten Ichiryu-zwaardvechten

Als meester van de Niten Ichiryu-stijl hanteert Miyamoto Iori zijn zwaard met precisie en vaardigheid, waardoor hij een geduchte tegenstander is in gevechten.

Spelers kunnen Sabre bevelen geven en de dienaar instrueren om krachtige magische technieken te gebruiken tegen formidabele vijanden. Als alternatief kunnen spelers Sabre rechtstreeks besturen en de dienaar leiden in felle gevechten.

De gevechten tussen dienaren zijn visueel verbluffend en zitten boordevol actie, wat een meeslepende ervaring oplevert voor fans van de Fate-franchise.

Verkenning van Edo Town

Naast de veldslagen krijgen spelers de kans om het charmante stadje Edo te verkennen. De combinatie van rijtjeshuizen, samurai-woningen en drukke straten zorgt voor een authentiek decor, terwijl de Japans geïnspireerde karakters de stad tot leven brengen.

Fate/Samurai Restant Treasure Box

Voor toegewijde fans en verzamelaars biedt Fate/Samurai Remnant een exclusieve Treasure Box-editie met tal van spannende extra’s.

Exclusieve inhoud

De Fate/Samurai Remnant Treasure Box bevat een kopie van de game, een roman geschreven door het Fate-scenarioteam, de Book of Kogyoku-boekomslag, een originele soundtrack-cd, zeven Command Spell Seals en een stoffen poster.

Beschikbaarheid en releasedatum

De Treasure Box-editie is ook beschikbaar voor Engelse fans en wordt exclusief verkocht via de NIS America-winkel. Spelers kunnen de wereldwijde release van Fate/Samurai Remnant op 28 september 2023 in hun agenda zetten.

Conclusie

Fate/Samurai Remnant weeft een boeiend verhaal over de Heilige Graaloorlog tegen de historische achtergrond van de Edo-periode in Japan. Spelers worden ondergedompeld in dynamische gevechten, verkennen de levendige stad Edo en gaan op een onvergetelijk avontuur met Miyamoto Iori en Sabre. Met de exclusieve Fate/Samurai Remnant Treasure Box die bijdraagt ​​aan de spanning, hebben fans veel om naar uit te kijken in deze RPG boordevol actie.

Veelgestelde vragen:
  • 1. Waar gaat Fate/Samurai Remnant over?
    • Fate/Samurai Remnant is een actie-RPG die zich afspeelt in de Edo-periode in Japan, gecentreerd rond de Heilige Graaloorlog, waar meesters en heldhaftige geesten strijden om een ​​wensvervullend artefact.
  • 2. Kunnen spelers Sabre besturen in Fate/Samurai Remnant?
    • Ja, spelers hebben de optie om Sabre te instrueren om krachtige magische technieken te gebruiken of om directe controle over de dienaar te nemen tijdens gevechten.
  • 3. Wat kunnen spelers verwachten van de gameplay van Fate/Samurai Remnant?
    • Spelers kunnen dynamische vechtscènes tussen bedienden, spannende verkenningstochten in Edo Town en interacties met verschillende personages verwachten.
  • 4. Wanneer is de releasedatum van Fate/Samurai Remnant?
    • Fate/Samurai Remnant wordt op 28 september 2023 wereldwijd uitgebracht.
  • 5. Wat bevat de Fate/Samurai Remnant Treasure Box-editie?
    • The Fate/Samurai Remnant Treasure Box bevat exclusieve content zoals een roman, boekomslag, soundtrack-cd, Command Spell Seals en een stoffen poster.