Fear Effect Reinvented – Debuut trailer

Fear Effect Reinvented – Debuut trailer

Het eerste nieuws over Fear Effect Reinvented kwam uit in 2017. Destijds was Forever Entertainment van plan de game volgend jaar uit te brengen. Dat is duidelijk niet gebeurd en het project viel uiteindelijk van de kaart.

Het goede nieuws is dat er nog steeds aan Fear Effect Reinvented wordt gewerkt, en een trailer die zojuist live is gegaan van Forever Entertainment geeft ons een eerste indruk. Fans kunnen zien hoe de remake van de actie-avonturengame voor de PlayStation verloopt.

video
play-rounded-fill

Over Fear Effect Reinvented

Fear Effect Reinvented is een actie-avonturen-remake van de eerste game in de Fear Effect-serie die trouw blijft aan het origineel, maar betere graphics en besturing heeft.

De dochter van een baas van de Hong Kong Triad is ontvoerd. Haar naam is Wi-Ming Lam. Kruip in de huid van Hana, Glas en Deke, de drie huurlingen, en probeer het vermiste meisje te vinden.

Kenmerken

  • Iconische horror-avonturengame met nieuwe gameplay, graphics en besturing. Er zijn drie afzonderlijke campagnes aan het oorspronkelijke verhaal toegevoegd.
  • Moderne camera met uitzicht vanuit een derde persoon.
  • Speel als Hana Tsu-Vachel, Royce Glas of Jakob “Deke” Decourt en ontdek alles over het demonische complot.
  • Van een vechtsysteem gebaseerd op dekking zoeken tot elementen van survival-horror.
  • Als je de hele galerij ontgrendelt, krijg je toegang tot nog meer inhoud.
  • Verzamel items, los puzzels op en houd je inventaris bij om drie moeilijkheidsgraden te doorlopen.

Fear Effect Reinvented wordt nu gemaakt voor Nintendo Switch. Forever Entertainment zegt dat het “eerder uit zal komen dan je denkt”, ook al heeft het geen releasedatum.