Feature – Wat betekent Super Smash Bros. voor jou

Feature – Wat betekent Super Smash Bros. voor jou

Nintendo UK publiceerde een videofunctie over Super Smash Bros, waarin de geschiedenis van de serie werd gevierd van de originele N64 Super Smash Bros. tot en met Super Smash Bros. Ultimate.

Met de titel “What Do Super Smash Bros. Mean To You”, bevat de video een groot aantal Super Smash Bros-fans die verschillende vragen beantwoorden over hun ervaringen met de serie, zoals wat hun eerste Smash Bros.-game was en wie hun favoriete personage is om te spelen als .

Smash voor jou?

Van Super Smash Bros. op Nintendo 64 tot en met Super Smash Bros. Ultimate, wat betekent de Super Smash Bros.-serie voor jou?

Super Smash Bros. is een vechtspel voor de Nintendo 64. Het spel werd in Europa uitgebracht op 19 november 1999. Het bleek toen zeer succesvol te zijn, resulterend in drie vervolgen: Super Smash Bros. Melee,Super Smash Bros. Brawl en super smash bros wii u/ super smah bros 3ds.

In Super Smash Bros. is het de bedoeling dat je vecht met (voornamelijk) Nintendo-personages. Het spel speelt zich af in een driedimensionale wereld, maar ziet er 2D uit. Door verschillende vechttechnieken toe te passen moet je tegenstanders verslaan. Vaak moet je rekening houden met de levels, omdat iedere wereld eigen geheimen heeft.

Ad