Februari 2021 – Nintendo Switch Online NES en SNES games toegevoegd

Februari 2021 – Nintendo Switch Online NES en SNES games toegevoegd

De nieuwe Nintendo Switch Online-games zijn nu beschikbaar om te spelen voor Nintendo Switch Online-abonnees.

De Nintendo Entertainment System-game van deze maand is Fire ’n Ice en de Super Nintendo-games zijn Psycho Dream, DOOMSDAY WARRIOR en Prehistorik Man. Als je de app op je Switch-systeem opent, zouden ze in je bibliotheek moeten verschijnen. Hier zijn de details:

Super NES

Psycho Dream

Als Sayaka niet terugkeert naar de realiteit nadat ze een meeslepende virtuele wereld betreed die bekend staat als een D-film, moeten de hoofdrolspelers, Ryo en Maria, door een angstaanjagend fantasiespel genaamd Legend of the Fallen Capital om haar te redden en haar te brengen. terug naar de realiteit.

DOOMSDAY WARRIOR

Het is de Doomsday Warrior versus de Doom Squad! Deze actiespel bevat een kwaadaardige tovenaar die zeven krijgers heeft gerekruteerd om de aarde over te nemen. Maar een van de Doom Squad heeft de invloed weerstaan ​​en staat nu tegen de rest als de Doomsday Warrior!

Prehistorik Man

De zoektocht van Sam de holbewoner om zijn dorp te redden begint! Sam woont in een dorp waarvan het eten wordt gestolen door dinosauriërs. Om meer te krijgen, moet Sam botten verzamelen, die hij vervolgens kan gebruiken om voedsel te kopen. Onderweg moet hij een verscheidenheid aan wapens, voertuigen en aanvallen gebruiken, inclusief schreeuwen, om alle vijanden op het scherm aan te vallen. Kan Sam het dinosauruskerkhof bereiken en genoeg botten verzamelen?

NES

Fire ’n Ice

Als Dana ben je door de koningin van de winterfeeën uitgekozen om de kracht van ijsmagie te dragen. Hiermee moet je je huis, Coolmint Island, verdedigen tegen de slechte tovenaar Druidle en zijn vlammen!

Ad