FIFA 20: Legacy Edition – Metacritic 0.1 score

FIFA 20: Legacy Edition – Metacritic 0.1 score

FIFA 20: Legacy Edition is uitgebracht voor Nintendo Switch en de beoordelingen zijn gewoon grappig op review-aggregator Metacritic.

Inhoudsopgave (TOC)

Gebruiker reviews

Welnu, de gebruikersrecensies laten gewoon zien hoe mensen over deze game denken.
Alle 58 beoordelingen zijn negatief, met de meeste gebruikers een 0. De cumulatieve gebruikersscore op het moment van schrijven was 0,1 van de 10.

De reden waarom veel mensen overstuur zijn, is omdat FIFA 20 exact hetzelfde spel lijkt te zijn als FIFA 19, afgezien van enkele kleine wijzigingen, en het spel heeft gewoon nog steeds te veel bugs.

Bekijk hier de MetaCritic-pagina; https://www.metacritic.com/game/switch/fifa-20-legacy-edition/user-reviews 

Eerlijk?

Nou misschien niet, maar het is nogal moeilijk om het ook niet eens te zijn. EA doet hier snel geld en met de toch al geweldige naam die ze op internet en gaming hebben, komt dit bombardement niet als een verrassing.

Laten we verduidelijken; we hebben dit spel zelfs gekocht. En als dit het niveau is waarop EA FIFA op de Nintendo Switch gaat behandelen, is dit onze allerlaatste editie.

EA moet meer moeite doen.

Omdat eerlijk gezegd andere bedrijven dat doen. Zoals vermeld in de gebruikersrecensies op MetaCritic; Hoe kan een systeem de Witcher III aan, maar niet omgaan met een betere versie van FIFA. Het zegt meer over de game / het bedrijf dan over het systeem.