Fight Of Gods komt

Fight Of Gods komt

Weer een spel komt naar de Nintendo Switch en het is Fight of Gods by Cosen.

De game is een 2D-vechtgame en is beschikbaar op Steam. Het heeft redelijk goede feedback gekregen op het platform en is relatief goedkoop.

Je gebeden zijn verhoort!

Voor het eerst botsen goden, heilige geesten en mythologische personages uit de hele wereld en in de geschiedenis in een explosieve 2D-jager waar de hele wereld op het spel staat!

Wie zal de overwinnaar worden van het meest destructieve gevechtstoernooi dat het universum ooit heeft gezien?

Kenmerken

  • Een ongeëvenaarde selectie: Juggernauts van religie en mythologie botsen in gevechten gevuld met oude magie en goddelijke krachten. Ontketen de volledige macht van Jezus, Boeddha, Mozes Zeus, Odin en nog veel meer in een strijd om het bestaan ​​zelf!
  • Legendarische stadia: een toernooi dat zo episch is als dit kon alleen plaatsvinden in de meest iconische omgevingen ooit gezien. Stoten op de top van de berg Olympus en roep de hemel op voor buitenaardse krachten terwijl je vecht in de Hof van Eden.
  • Strategisch gevecht: dompel jezelf onder in een vierknops vechtsysteem met enorme diepte. Ga de unieke eigenschappen van elke god tegen met worpen, luchtaanvallen en speciale bewegingen.
  • Trainingsmodus: nieuw voor jagers? Verbeter je vaardigheden in de op maat gemaakte oefenruimte om de grootste god van de arena te worden!
  • Kies wie de volgende is!: Spring op onze Community Hub en vertel ons welke goden we in toekomstige updates moeten opnemen!

Trailer – Fight of Gods

video
play-rounded-fill

Ad