Fight of Steel: Infinity Warrior komt spoedig

Fight of Steel: Infinity Warrior komt spoedig

Volgens de aankondiging van Digital Crafter zou de lancering van Fight of Steel: Infinity Warrior voor de Nintendo Switch binnenkort plaatsvinden. In 2020 werd aangekondigd dat Fight of Animals naar de Nintendo Switch komt en Fight of Steel: Infinity Warrior is een spirituele opvolger van die game.

video
play-rounded-fill

Over Fight of Steel: Infinity Warrior

In een verre toekomst zijn er geen mensen meer. De planeet wordt nu geregeerd door robots. Je wordt wakker in een ruïne en hebt geen herinnering aan wat er met je is gebeurd; je wordt geconfronteerd met een wereld die je nog nooit eerder hebt gezien en tegenstanders. Je moet je een weg banen door de toren om de waarheid te ontdekken.

Fight of Steel bevrijdt personages uit de grenzen van vooraf bepaalde bewegingen, in tegenstelling tot meer typische vechtspellen. Spelers hebben de mogelijkheid om de fundamentele bewegingen van het spel te kiezen door hun “Combat Stance” en “Martial Art Chips” te kiezen. Je kunt zelfs het uiterlijk van de strijders veranderen om je eigen unieke personage te creëren.

Qua controle- en bevelstructuren is Fight of Steel in wezen de spirituele opvolger van Fight of Animals. Eenvoudige ontwerpen zorgen ervoor dat een groter aantal spelers kan genieten van de verkwikkende ervaring van vechtspellen; speciale bewegingsinvoeren zijn bedoeld als commando-normalen, die naast de juiste aanvalsknop een directionele invoer nodig hebben, terwijl supers worden geactiveerd door slechts op één knop te drukken. Spelers hoeven zich geen zorgen te maken over ‘cirkelvormige bewegingen’ en ze zullen gemakkelijker het gevoel krijgen om meteen te vechten.

De “EX-bewegingen”, geüpgradede speciale bewegingen, werden in het spel geïntroduceerd in Fight of Steel, dat was gebaseerd op basisinvoermethoden. De toevoeging van de gloednieuwe OVERDRIVE-functie, die de reikwijdte van het spel aanzienlijk uitbreidt voor spelers om te onderzoeken.

Het antwoord is ja, onze spellen maken gebruik van rollback net-code. gebruikmakend van de expertise die we hebben opgedaan bij het maken van respectievelijk “Fight of Gods” en “Fight of Animals”. Deze keer stellen we je op geen enkele manier teleur! Deze keer hebben we een classificatiesysteem voor de online wedstrijden toegevoegd. We hopen echt dat degenen die van PVP houden er veel plezier aan beleven.

Wie beweert dat verhalen geen plaats hebben in vechtspellen? In de Story Mode kruip je in de huid van een krijgskunstenaar die zijn geheugen kwijt is. Vecht je een weg door de Toren terwijl je tegenstanders afweert en een wereld verkent die je niet kent om de waarheid te ontdekken. Je ontgrendelt verschillende eindes, elk met zijn eigen vereisten om te winnen.

We hebben een modus ontwikkeld met de naam “Challenge Mode” voor Fight of Steel, en de primaire nadruk lag op “Statussamenstelling” en “Onderdeel verzamelen”. Als je in de Challenge-modus speelt, heeft elke sectie van een STEEL zijn eigen unieke set statistieken en eigenschappen. Spelers krijgen verschillende stukken door deel te nemen aan gevechten. Bouw een STAAL dat de kwetsbaarheden van je vijand uitbuit terwijl je onderweg alle goodies verzamelt!

In de Nintendo Switch eShop is Fight of Steel: Infinity Warrior beschikbaar voor een prijs van $ 14,99. Als u vooraf bestelt, kunt u een beetje geld besparen en vanaf dat moment gaat de prijs omlaag naar $ 12,74.