Figment 1 and 2 fysieke release: de droom van een verzamelaar wordt werkelijkheid

Figment 1 and 2 fysieke release: de droom van een verzamelaar wordt werkelijkheid

Samenvatting:

De betoverende wereld van Figment staat op het punt zijn stempel te drukken op de Nintendo Switch met de langverwachte fysieke release van Figment 1 en 2. Ga met ons mee terwijl we ingaan op de details van de droom van deze verzamelaar die uitkomt, met een premium box, originele soundtracks, verbluffende kunst en meer. Leer meer over de fantasierijke reis die je te wachten staat en bereid je voor om de schuilhoeken van de menselijke geest in 2024 te verkennen.


De droom van een verzamelaar wordt werkelijkheid

Welkom in de magische wereld van Figment, waar de verbeelding geen grenzen kent. Tesura Games heeft, in samenwerking met Plug In Digital en Bedtime Digital Games, een spannende ontwikkeling onthuld voor fans van Figment 1 en 2. De geliefde titels vinden hun weg naar de Nintendo Switch in een fysieke release die gamers van alle leeftijden belooft te boeien .

De medewerkers

Dit project is het resultaat van een harmonieuze samenwerking tussen Tesura Games, Plug In Digital en Bedtime Digital Games. Hun gecombineerde creativiteit en toewijding hebben het dromerige universum van Figment tot leven gebracht op de Nintendo Switch, wat zorgt voor een onvergetelijke game-ervaring.

Collector’s Edition onthuld

Wat deze release onderscheidt is de collector’s edition, een schatkamer voor Figment-enthousiastelingen. In deze premium doos vind je beide games compleet op één cartridge, wat urenlang meeslepende gameplay garandeert. Maar dat is nog maar het begin; Deze collector’s edition bevat een thematisch schoonmaakdoekje met de iconische Clockwork Town, een dubbelzijdige poster met belangrijke kunst, het Art of Figment-kunstboek vol prachtige illustraties, originele soundtracks op twee schijven met nummers uit beide games van de getalenteerde Stöj Snak, en een narrenkop dubbele No Work, Only Play-pinset. Het is de droom van elke verzamelaar die uitkomt.

Figuur 1 en 2 hebben al hun sporen nagelaten in de gamingwereld, met wereldwijd meer dan een miljoen verkochte exemplaren. Deze indrukwekkende mijlpaal weerspiegelt de wijdverspreide aantrekkingskracht en de diepe band die spelers hebben gevormd met deze fantasierijke avonturen.

Lancering in 2024

De fysieke release van Figment 1 en 2 Switch staat gepland voor 2024, en de gaminggemeenschap bruist van verwachting. Gamers krijgen binnenkort de kans om de schuilhoeken van de menselijke geest te verkennen, hun angsten onder ogen te zien en aan een muzikale reis als geen ander te beginnen.

Figment 1: Een duik in de verbeelding

Figment 1 nodigt spelers uit in een vreemde en surrealistische wereld, een plek gevuld met onze diepste gedachten, driften en herinneringen. Het is een wereld die bevolkt wordt door de vele stemmen die we in ons hoofd horen. Terwijl je door dit fantasierijke landschap reist, kom je puzzels, uitdagingen en een rijk verhaal tegen dat de complexiteit van de menselijke geest onderzoekt.

Figment 2: Creed Valley

In Figment 2: Creed Valley hebben nachtmerries chaos verspreid en worden ooit zo vredige landen overspoeld door vijanden. Spelers stappen in de schoenen van Dusty, de moed van de Mind, en beginnen aan een zoektocht vol puzzels, muzikale baasgevechten en unieke omgevingen. Deze actie-avonturengame biedt een frisse kijk op de menselijke geest en daagt spelers uit om hun angsten onder ogen te zien.

Maak kennis met Dusty, de moed van de geest

Dusty is de dappere hoofdpersoon van Figment 2, en zijn reis vormt de kern van dit boeiende avontuur. Ga met hem mee terwijl hij de nachtmerries confronteert en de mysteries in de menselijke geest ontrafelt. Het karakter van Dusty voegt diepte en emotie toe aan de Figment-ervaring.

Een belangrijk hoogtepunt van Figment is de betoverende muziek, en de collector’s edition zorgt ervoor dat fans er ten volle van kunnen genieten. De originele soundtracks van twee schijven, met nummers uit beide games van Stöj Snak, nemen spelers mee naar de wereld van Figment met melodieën die emoties oproepen en de game-ervaring verbeteren.

Kunst van verzinsel

De visuele aantrekkingskracht van Figment komt tot uiting in de dubbelzijdige poster met prachtige sleutelkunst en het kunstboek The Art of Figment. Deze items bieden een kijkje in het creatieve proces achter het ontwerp van de game, waardoor fans de artistieke briljantheid ervan kunnen waarderen.

Geen werk, alleen spelen: The Jester Pins

De collector’s edition bevat ook een dubbele pinset met narrenkoppen met de speelse boodschap No Work, Only Play. Deze pins voegen een vleugje eigenzinnigheid toe aan de collectie en laten fans hun Figment-enthousiasme met trots dragen. Het thematische schoonmaakdoekje met Clockwork Town is een eerbetoon aan een van de iconische locaties van de game. Het is een praktische maar artistieke toevoeging aan de collector’s edition, die je gaminguitrusting in topconditie houdt.

Conclusie

De fysieke release van Figment 1 en 2 Switch, compleet met de collector’s edition, belooft een game-evenement te worden om nooit te vergeten. Met meer dan een miljoen verkochte exemplaren, een boeiende wereld om te verkennen en een schat aan verzamelobjecten, zal Figment de verbeelding van spelers over de hele wereld aanwakkeren.

Veelgestelde vragen
  • 1. Wat zijn figuur 1 en 2?
    • Figment 1 en 2 zijn actie-avonturenspellen die zich afspelen in de menselijke geest en spelers een surrealistische en fantasierijke ervaring bieden vol puzzels, muziek en unieke omgevingen.
  • 2. Wanneer zal de fysieke release van Figment 1 en 2 Switch beschikbaar zijn?
    • De release staat gepland voor 2024, waardoor gamers ruim de tijd hebben om zich voor te bereiden op hun reis naar de menselijke geest.
  • 3. Wat zit er in de collector’s edition?
    • De collector’s edition bevat beide games op één cartridge, een premium doos, thematisch schoonmaakdoekje, dubbelzijdige poster, The Art of Figment kunstboek, originele soundtracks op twee schijven en een set met dubbele narrenkoppen.
    • li>

  • 4. Wie is Dusty in Figment 2: Creed Valley?
    • Dusty is de hoofdpersoon van Figment 2 en vertegenwoordigt de moed van de geest. Spelers gaan met hem mee op een zoektocht om nachtmerries het hoofd te bieden en de vrede te herstellen.
  • 5. Wat maakt de muziek van Figment bijzonder?
    • Figment bevat een betoverende soundtrack van Stöj Snak, die de sfeer en emotionele impact van de game versterkt. De collector’s edition zorgt ervoor dat fans optimaal van deze muziek kunnen genieten.