Figment 2: Creed Valley is uitgesteld tot maart 2023

Figment 2: Creed Valley is uitgesteld tot maart 2023

Bedtime Digital Games heeft het publiek laten weten dat de release van Figment 2: Creed Valley enigszins zal worden uitgesteld. De nieuwe releasedatum voor de game is 9 maart 2023; het zal in februari niet meer beschikbaar zijn, zoals eerder gepland.

Er werd beweerd dat het team “de optie had gemaakt om het twee weken later door te drukken om eventuele crunch te voorkomen.” Dit was in verwijzing naar de beslissing om het project uit te stellen.

Eind 2021 werd ooit genoemd als de releaseperiode voor Figment 2: Creed Valley voor Nintendo Switch.

Over Figment 2: Creed Valley

Het morele kompas is kapot vanwege de nachtmerries van The Mind, en als gevolg daarvan kan The Mind niet correct functioneren. Om de vrede te herstellen, moeten de hoofdrolspeler, Dusty, en zijn altijd optimistische hulpje, Piper, hun weg vinden naar Creed Valley, waar de ideeën van The Mind worden geproduceerd. Om The Mind te herstellen, moet je raadsels oplossen en nachtmerries bestrijden in muzikale krachtmetingen.

De spelers in Figment 2: Creed Valley gaan muzikale confrontaties aan met Nightmares om licht te werpen op de redenen waarom de Nightmares zijn gearriveerd. Je zult moeten dobberen en weven terwijl de bazen je uitlachen, en je zult het ritme van The Mind en zijn steeds veranderende opvattingen moeten gebruiken om te zegevieren in dit gevecht.

Onderzoek de twee primaire denktoestanden, ruimdenkendheid en geslotenheid. Je moet ertussen schakelen om de mysteries van je omgeving te ontrafelen en vooruitgang te boeken. Naarmate je verder in de menselijke geest komt, zul je te maken krijgen met conflicten die zijn getimed op de muziek van het spel en die je nodig hebt om de verschillende stemmingen te gebruiken. Piper de vogel, de metgezel van Dusty, is beschikbaar voor lokaal coöpspel op alle platformen. Niemand zou zijn angsten alleen moeten trotseren, dus neem jij de controle over Piper. Om de ervaring toegankelijker te maken voor een breder publiek, wordt de videogame uitgebracht met lokalisaties in zeventien verschillende talen.