Figment 2: Creed Valley lanceert februari 2022, gratis demo beschikbaar

Figment 2: Creed Valley lanceert februari 2022, gratis demo beschikbaar

Tijdens de Indie World Showcase bevestigde Bedtime Digital Games dat Figment 2: Creed Valley in februari 2022 ook naar de Nintendo Switch komt. Bovendien is er nu een gratis demo van de game beschikbaar om te downloaden in de Switch eShop!

video

Over Figment 2: Creed Valley

Figment 2: Creed Valley is een actie-avonturenspel dat zich afspeelt in de menselijke geest. Nachtmerries verspreiden chaos en vijanden hebben eens zo vredig land veroverd. Sluit je aan bij Dusty, de moed van de geest, terwijl je je een weg baant door puzzels, muzikale baasgevechten en unieke omgevingen. Zie je angsten direct onder ogen.

Nachtmerries hebben het morele kompas verbrijzeld, waardoor de geest niet naar behoren kan functioneren. Dusty en zijn altijd optimistische sidekick, Piper, moeten naar Creed Valley reizen, waar de idealen van The Mind worden gevormd om de vrede te herstellen. Er wacht een reis vol muzikale confrontaties en hersenkrakende puzzels.

• Muzikale confrontaties

Nachtmerries hebben hun eigen themaliedjes, die een licht werpen op waarom ze zijn verschenen. Ontwijk en weef terwijl ze je uitdagen.

• Een levende, ritmische wereld

Chat met de steeds veranderende meningen van The Mind en stem af op het ritme van de wereld.

• Eén geest, twee perspectieven

Ontdek de twee fundamentele toestanden van de geest: ruimdenkend en gesloten. Schakel tussen staten en pas je aan de veranderende omgeving aan om vooruit te komen.

• Span je hersens in, slijp je zwaard

Bewijs je mentale en fysieke kracht door middel van hersenkrakende puzzels en gevechten getimed op de soundtrack.

• Begeleidende modus

We zouden onze angsten nooit alleen onder ogen moeten hoeven zien. Piper is nu een bestuurbaar personage voor lokale coöp.

Ad